Πικάντικη σάλτσα μανιταριών
- 1 πακέτο μανιτάρια στρογγυλά ,κομμένα σε φετούλες.
- 1 πιπεριά φλωρίνης ,
- 1/2 πιπερια πορτοκαλί
- 1/2 πιπερια κίτρινη,ολες οι πιπεριές κομμένες σε κύβους.
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κύβο κότας σπιτικό
- 1σκελίδα σκόρδο σε φετούλες
- λίγο μαιντανό ψιλοκομμένο
- 1 καρότο σε κυβάκια
- 1 μελιτζάνα μικρή σε κυβους
- 5-6 κουταλιές λάδι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι λίγη πάπρικα
- 1/2 ποτηράκι κρασιού κρασί.
- 3 ντομάτες ψιλοκομμένες.
- Σωτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι,,και προσθέτουμε τη μελιτζάνα,τα μανιτάρια,τις πιπεριες, τις ντομάτες ,το σκόρδο και το καροτο.
- Ρίχνουμε το κρασάκι,και επειτα τον κύβο,τον μαιντανό,το πιπέρι,την πάπρικα.Αφήνουμε να βράσει η σάλτσα σε σιγανή φωτιά για 20 περίπου λεπτά.,σε σιγανή φωτιά.
- Προσθέτουμε λίγο καυτό νερό στο διάστημα του βρασμου..Αν η σαλτσα εχει βράσει και δεν έχει δέσει ,διαλύουμε λίγο κόρν -φλάουρ σε ελάχιστο νερό και το ρίχνουμε μέσα .
- Αφήνουμε να παρει 1-2 βράσεις και να μελώσει.Σερβίρουμε με ρυζι πιλάφι,η μακαρόνια.
Ειναι πολύ ωραίο και σαν παρουσίαση σε τραπέζι η μπουφέ!