Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2900-salepi.jpg
Σαλέπι



Πικάντικη μαρμελάδα πιπεριάς

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 02 Σεπτέμβριος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Σερβίρεται με κεφτέδες, με τυριά, με ψητό κρέας σχάρας, σε μπάρμπεκιου, σε Fondue και ό,τι άλλο φανταστεί κάνεις.

Συστατικά
  •    1 κιλο κοκκινες πιπεριες καθαρισμενες και κομμενες σε κυβακια
  •     5 κρεμμυδια καθαρισμενα και κομμενα σε κυβακια
  •     5 σκελιδες σκορδο καθαρισμενες και κομμενες σε κυβακια
  •     250 ml λευκο ξυδι
  •     200 γρ. λευκη ζαχαρη
  •     100 γρ.  καστανη ζαχαρη
  •     5 πιπεριτσες τσιλι αλεσμενες
  •     2 κ.σ. ελαιολαδο
  •     1 κ.γ. αλατι
Οδηγίες
  1. Ζεσταινουμε σε μια κατσαρολα το ελαιολαδο και προσθετουμε το κρεμμυδι μεχρι να γινει γυαλιστερο, στη συνεχεια προσθετουμε τις πιπεριες και τ΄αφηνουμε να σωταριστουν ολα μαζι.
  2. Προσθετουμε και το σκορδο το οποιο δεν το αφηνουμε να ροδισει γιατι θα γινει πικρο. Σβηνουμε με το ξυδι και προσθετουμε τα υπολοιπα υλικα και τ΄αφγηνουμε να βρασουν μεχρι να εχουμε ενα παχυρευστο αποτελεσμα

 

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ καλή πρέπει να είναι!!!!
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 31 Μάιος 2015
Αυτη εδω η συνταγη ειναι σχεδον ιδια στη γευση με το Ajvar που βαζω σε μπιφτεκια,κεφτδες η σε πολυ πικαντικες σαλτσες
Μεταφορά στην κορυφή