Πασχαλίτσα γεμιστή
Εν όψει του Πάσχα σκέφτηκα να φτιάξω ένα γλυκάκι νηστίσιμο και επίκαιρο. Πολύ απλό και γευστικό που γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά
- Για 4 πασχαλίτσες χρειαζόμαστε
- 12 λουκούμια μπουκίτσες με αμύγδαλο
- 300 γραμμάρια αμυγδαλόπαστα
- χρώματα ζαχαροπλαστικής κόκκινο, μαύρο και κίτρινο
- Χρωματίζουμε τα 200 γραμμάρια αμυγδαλόπαστα με το κόκκινο χρώμα.
- Τη χωρίζουμε σε 4 κομμάτια για να φτιάξουμε το σώμα για τις πασχαλίτσες.
- Ανοίγουμε κάθε κομμάτι και βάζουμε μέσα δύο λουκούμια.
- Το φτιάχνουμε σε σχήμα αυγού περίπου.
- Χρωματίζουμε τα 160 γραμμάρια αμυγδαλόπαστα με μαύρο χρώμα και φτιάχνουμε 4 κεφάλια για τις πασχλίτσες.
- Ανοίγουμε κάθε κομμάτι και βάζουμε μέσα ένα λουκούμι.
- Χρωματίζουμε την υπόλοιπη αμυγδαλόπαστα με κίτρινο χρώμα και φτιάχνουμε τις κεραίες.
- Κολλάμε τα κομμάτια μεταξύ τους και οι πασχαλίτσες είναι έτοιμες.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !