Πάστα της μαμάς
Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Οδηγίες
-
Χτυπάμε το βιτάμ με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει, προσθέτουμε τα αυγά το κονιάκ , την βανίλια και το κακάο και συνεχίζουμε το χτύπημα για λίγο
-
Βουτάμε τα μπισκότα στο γάλα ένα- ένα ( να μην μαλακώσουν πολύ )
-
Στρώνουμε σε ένα μπολ ή πυρέξ μία στρώση και από πάνω ρίχνουμε λίγη από
-
την κρέμα που έχουμε φτιάξει.
-
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για ακόμα δύο φορές
-
(μία μπισκότα μία κρέμα - μία μπισκότα μία κρέμα)
-
Τελειώνουμε με κρέμα και από πάνω πασπαλίζουμε με τρούφα.
-
Βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο να παγώσει.
Σχόλια
Δεν ξέρω τι έκανα λάθος αλλά η κρέμα δεν έσφιξε ποτέ ούτε στο ψυγείο :( ,παρόλαυτα η γεύση ήταν καλή .
Ηθελε αρκετή ώρα χτύπημα. Το βιτάμ δεν το λιώνουμε.....μήπως τα αυγά ήταν μεγάλα....σε αυτην την περίπτωση βάζουμε μόνο 2 ή μόνο τους κρόκους.....