Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3774-koklianasken.jpg
Κωκ σε παραλλαγή



Πάστα με κρέμα βανίλιας

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Κυριακή, 20 Σεπτέμβριος 2015
none
Περιγραφή

Υπέροχη και πρωτότυπη πάστα ταψιού!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες

4 αυγά ,

200 γρ ζαχαρη χτυπαμε στο μίξερ μεχρι να διπλασιαστεί ,

βάζουμε 200 γρ γάλα ,

200 γρ ηλαιελαιο και συνεχίζουμε το χτύπημα ,

1 βανίλια ,

1 μπέικιν ,

400 αλευρι,

2 κ σ κακάο κοσκινίζουμε και το χτυπαμε στο μίξερ να γίνει ομορφο μίγμα, το ψηνουμε σε 180 βαθ.20-25 εμενα το ταψί μου ηταν 35Χ40

Οδηγίες

Για την κρεμα

300γρ ζαχαρη ,

4 κ σ αλευρι,

4 κ σ νισεστέ (άνθος αραβοσίτου)

2 βανιλιες

1,5 λίτρο γάλα το οποίο βάζουμε σιγα σιγα μεσα και ανακατεύουμε για να μην σβολιάσει Ψηνουμε σε σιγανή φωτιά, οταν ξεκινάει και χοχλάσει, ειναι έτοιμη. Βάζουμε 1κ σ βούτυρο η βιτάμ ανακατεύουμε και ξεκινάμε κρύο κεικ ζέστη κρεμα.

Δείτε στις φωτό τις τρύπες που ανοίγω, γεμίζω με κρέμα, την υπόλοιπη κρέμα από πάνω.

Στολισμα με το κομματάκια που μας περίσσεψαν απο τις τρυπούλες τα βάζουμε στο μουλτι και θα θριψαλιάζουμε και πασπαλίζουμε απο πανω.

Καλο ειναι να μείνει για ενα βραδυ στο ψυγειο .

Λίγα μυστικά ακόμα

 

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή