Παντζαρόπιτα χωρίς φύλλο
Αλλη μια νόστιμη συνταγή "τεμπέλικης"πατζαρόπιτας χωρίς φύλλο για όσους αγαπούν τη γεύση πατζαριού!!!!
- 1 φλ. Φαρίνα,
- 1 φλ. γιαούρτι στραγγιστό,
- 2 φλ. πατζάρια βραστά ή ψητά κομμένα σε κυβάκια,
- 1 φλ. φέτα σε κυβάκια,
- 1 φλ. κασέρι τριμμένο,
- 3 αυγά,
- 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος ή γάλα φρέσκο,
- 1/2 φλ. μαϊντανός ψιλοκομμένος,
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ,
- 1/2 κ,σ. βιτάμ,
- λίγη φρυγανιά,
- αλατοπίπερο.
- Σε μπολ ενώνουμε το γιαούρτι,αυγά ελαφρά χτυπημένα,μαργαρίνη,φαρίνα,μπέικιν,ανακατεύοντας .
- Προσθέτουμε τα τυριά,την κρέμα,τα πατζάρια,αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε πολύ καλά τα υλικά να ενωθούν.
- Ρίχνουμε το μείγμα σε καλά λαδωμένο πυρέξ, πασπαλίζουμε με φρυγανιά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180β. 35-40 λεπτά περίπου να ροδίσει καλά!!!

Απλά και γρήγορα έχουμε μια πίτα πεντανόστιμη!!!!Συνταγή της Ντ.Νικολάου!!







