Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Παγωτό με snickers και ζαχαρούχο

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Σάββατο, 01 Ιούνιος 2013
none
Περιγραφή

Αφράτο, γευστικότατο παγωτό με γεύση καραμέλας!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  •    1 συσκευασία μπαρς snickers (περίπου 20 μπαρς),
  •    1 κουτί γάλα ζαχαρούχο,
  •    1 κουτί γάλα εβαπορέ,
  •    2 φλ. κρέμα γάλακτος.
Οδηγίες
  1. Ρίχνουμε σε μπολ τα snikers με το ζαχαρούχο και τα βάζουμε σε φούρνο μικροκυμάτων να λιώσουν για 3 λεπτά.   Η τα λιώνουμε σε μπεν μαρί όπως έκανα εγώ σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας με σπάτουλα.
  2. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το εβαπορέ, ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας να ενωθούν τα υλικά.
  3. Σουρώνουμε το μείγμα στο μπολ του μίξερ και κρατάμε τα φυστίκια για το τέλος, βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει 1 ώρα.
  4. Χτυπάμε στο μίξερ 20 λεπτά, ρίχνουμε το μείγμα σε τάπερ και βάζουμε στην κατάψυξη για μιάμιση ώρα να παγώσει.
  5. Βγάζουμε και χτυπάμε πάλι το παγωτό μας για άλλα 20 λεπτά, ρίχνουμε (αν θέλουμε) τα φυστίκια και ξαναβάζουμε στην κατάψυξη, το αφήνουμε αρκετές ώρες ή όλη νύχτα να παγώσει.

 

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Το πρωί θα έχετε ένα αφράτο παγωτό χωρίς κρυστάλλους, σερβίρουμε με τρούφα ή σιρόπι. Μπορούμε να συνοδεύσουμε ραβαν ί ή το κέικ μας.

Αν έχετε παγωτομηχανή θα ακολουθήσετε τις οδηγίες που έχει, εγώ το έφτιαξα χτυπώντας το στο μίξερ 3 φορές για 20 λεπτά και έγινε το ίδιο ωραίο και αφράτο. Επίσης διπλασίασα όλα τα υλικά από ότι λέει στο βίντεο.

Εδώ το βίντεο με το παγωτό φτιαγμένο με παγωτομηχανή

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή