Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3774-koklianasken.jpg
Κωκ σε παραλλαγή



Παγωτό κάστανο με σοκολάτα

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Κυριακή, 09 Οκτώβριος 2016
none
Περιγραφή

Ένα παγωτό φθινοπωρινό!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1200 γραμμάρια κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα,
  • 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος.
  • 1 και 1/2φλιτζάνι ζάχαρη,
  • 250 γραμμάρια κουβερτούρα κομμένη μικρά κομματάκια κουβερτούρα σοκολάτα.
  • 2 κουτ,γλυκού κονιάκ,
  • 1 κουταλάκι γλυκού κανέλα.
Οδηγίες
  1. Περνάμε από το μούλτι τα βρασμένα κάστανα.
  2. Χτυπάμε την κρέμα με την ζάχαρη και την βάζουμε στο ψυγείο.
  3. Ανακατεύουμε την κρέμα με τα κάστανα και την κουβερτούρα,προσθέτουμε την κανέλα και το κονιάκ.Βάζουμε στην κατάψυξη το μείγμα.Όταν αρχίζει να πήζει το ξαναχτυπάμε και το βάζουμε να παγώσει εντελώς.
  4. Πριν το σερβίρουμε το βγάζουμε από το ψυγείο 15 λεπτά πριν.
  5. Πασπαλίζουμε με τριμμένη κουβερτούρα.
Λίγα μυστικά ακόμα

Την συνταγή αυτή την έκανε η φίλη μου Μάρα σε κορμό.Εγώ την πήγα ένα βήμα παρακάτω και την έκανα παγωτό!

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή