Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

985-goulas 1.jpg
Γκούλας



Νερατζάκι πράσινο

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Μπορεί να είναι λίγο κουραστικό αλλά το αποτέλεσμα μας αποζημιώνει!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
30 νερατζάκια
  • 30 νεραντζάκια πράσινα, προσέχουμε να είναι τρυφερά και να μην είναι πολύ σκληρά,
  • 1 κ. ζάχαρη,
  • όποιος προτιμά να είναι αρκετά γλυκά θα βάλει 1 κ. ζάχαρη στα 25 κομμάτια,
  • 2 βανίλιες,
  • 1/2 φλ. αμύγδαλα λευκά ολόκληρα, προαιρετικά
  • 2 ποτήρια νερό.
Οδηγίες

  1. Πλένουμε πολύ καλά τα νεράντζια μας. Με το ειδικό εργαλείο καθαρίζουμε το κέντρο από τα νεράντζια να βγούν όλα τα κουκούτσια. Τα ξανά πλένουμε και τα βάζουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν πολύ καλά.
  2. Τα μεταφέρουμε σε μεγάλη λεκάνη ή κατσαρόλα, τη γεμίζουμε νεράκι που το αλλάζουμε δυο φορές την ημέρα, πρωί-βράδυ για 8 έως 10 μέρες, μέχρι να ξεπικρίσουν καλά. Μια πικρίλα την έχουν τα πράσινα νεράντζια μην περιμένετε να φύγει τελείως!
  3. Τώρα:τα βάζουμε σε καθαρή κατσαρόλα ,ρίχνουμε τη ζάχαρη και το νεράκι και βράζουμε έως να δέσει το σιρόπι.Τέλος ρίχνουμε τις βανίλιες και αφήνουμε το γλυκό μας να κρυώσει καλά. Το βάζουμε σε αποστειρωμένα βάζα.
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε λευκά ολόκληρα αμύγδαλα στα μικρότερα νερατζάκια, στο κέντρο τους-τρυπούλα και μετά να τα βράσουμε!!
  • Το μυστικό σε αυτό το γλυκό είναι να βράσουν καλά μέχρι να μαλακώσουν και να ξεπικρίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα,δοκιμάζοντας την 8η ημέρα το βλέπουμε αυτό!
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2011
Πολύ όμορφα είναι και ωραίες φωτό βήμα βήμα....Πόση ώρα θέλει περίπου βράσιμο το γλυκό (στο τελικό στάδιο, που το βάζεις με τη ζάχαρη);
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2011
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Περίπου 20' θέλει βράσιμο μέχρι να δέσει το σιρόπι Ηλιάννα!!!
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
πολυ καλλο !!!!μου αρεση και εμενα!!!
μπραβο σου!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2011
Ευχαριστώ Μπιάνκα!!είσαι πολύ καλή:)
Σχόλιο από kalorine , Σάββατο, 29 Οκτώβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote image
ποτε ειναι καλα τα νερατζακια για γλυκο?
Σχόλιο από vasiliki ver , Σάββατο, 29 Οκτώβριος 2011
kalorine τα νερατζάκια τα πράσινα είναι ωραία τέλος Σεπτέμβρη έως και τον Οκτώμβρη!!!
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Θαυμάσιο γλυκό του κουταλιού!! Σε ευχαριστούμε Βασιλική!!
Μεταφορά στην κορυφή