Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

732-kormos.jpg
Κορμός Τροπικάνα



Μυδοπίλαφο Κεραμωτής

recipe image
Προστέθηκε απόsofouleli, Σάββατο, 20 Δεκέμβριος 2014 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Πιλάφι με θαλασσινά!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1/2 κ. θαλασσινά βρασμένα απο πριν, χταπόδι, καλαμάρια, σουπιές ή μύδια ωμά (κατα προτίμηση), μπορούμε και με ένα απ αυτά.
  • 1/2 κούπα λάδι
  • 3 κρεμμύδια ξερά και 2 πράσινα αν υπάρχουν
  • 2 κούπες ρύζι καρολίνα
  • 4 κούπες νερό ζεστό
  • 1/2 κ.σ. αλάτι (προσοχη γιατί μερικά θαλασσινά είναι απο μόνα τους αλμυρά)
  • πιπέρι μαύρο
  • ένα κύβο κνορ χορταρικών ,
  • μαιντανό, δυόσμο, άνιθο
  • λεμόνι
Οδηγίες
  1. Μαγειρεύουμε κατά σειρά , το κρεμμύδι μέσα στο ζεστό λάδι, θαλασσινά (αν είναι μύδια στο τέλος μόνο για πέντε λεπτά γιατί σκληραίνουν αν τα βάλουμε απ την αρχή), μυρωδικά, αλατοπίπερο , ρύζι και ανακατεύουμε για λίγο ν΄ αχνισθούν και προσθέτουμε βραστό το νερό.
  2. Σε σιγανή θερμοκρασΊα βράζουμε το πιλάφι μέχρι δοκιμάζοντας το ρύζι νάχει μαλακώσει χωρίς να λασπώσει.
Λίγα μυστικά ακόμα

Αν πρόκειται να φτιάξετε φρεσκα θαλασσινά εκτος το μύδι χταπόδι, σουπιά, θα πρέπει να τα προβράσετε να μαλακώσουν με τα νερά τους σε πολύ σιγανή φωτιά χωρίς να ρίξετε νερό.

Σχόλια
Σχόλιο από SORINA , Τρίτη, 23 Δεκέμβριος 2014 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Με τιποτε δεν θα αλλαζα το μυδοπιλαφο Κεραμωτης!!!
Μεταφορά στην κορυφή