Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

4123-cinnabonken.jpg
Cinnabon



Μπριζόλες στη γάστρα με ντομάτα και φέτα

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Δευτέρα, 08 Σεπτέμβριος 2014
none
Περιγραφή

Η ντομάτα κάνει τις μπριζόλες μας ζουμερές και η φέτα με την πιπεριά δίνει μια πικάντικη γεύση!

 

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
2 άτομα
  • 2 μεγάλες μοσχαρίσιες μπριζόλες,
  • 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη,
  • φέτες ντομάτας(περίπου 2 μέτριες),
  • θρούμπη ή ρίγανη,
  • αλατοπίπερο,
  • φέτα σκληρή(τυρί)
  • χυμό από μισό λεμόνι,
  • λάδι.
Οδηγίες
  1. Πλένουμε, στραγγίζουμε τις μπριζόλες μας, αλατοπιπερώνουμε και τις αλείφουμε καλά με λάδι.
  2. Τις βάζουμε σε πυρέξ, κατά προτίμηση με καπάκι, ρίχνουμε θρούμπη, το χυμό λεμόνι, την πιπεριά ψιλοκομμένη και σκεπάζουμε τις μπριζόλες με φέτες ντομάτας και από πάνω φέτες τυρί.
  3. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 1 ώρα στον αέρα και 1 1/2 ώρα στις αντιστάσεις, μέχρι το κρέας να μαλακώσει αρκετά αλλά να είναι ζουμερό.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ έφτιαξα χοιρινές μπριζόλες, τις έβαλα στο ταψί του φούρνου μου και τα πρώτα 30' το σκέπασα με αλουμινόχαρτο, μετά το αφαίρεσα να πάρει χρώμα.

Τις πιπεριές τις έβαλα σε μπαστουνάκια ,επίσης πρόσθεσα πατάτες που ψήθηκαν μαζί.

Η συνταγή από εδώ 

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή