Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3774-koklianasken.jpg
Κωκ σε παραλλαγή



Μπριζόλες με σάλτσα λαχανικών

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Πέμπτη, 08 Ιούνιος 2017
none
Περιγραφή

Πολύ γρήγορο και νόστιμο φαγητό!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 4 χοιρινές μπριζόλες
  • 1 μέτριο καρότο
  • 1 πατάτα
  • 3 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένο
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 150 ml λευκό κρασί
  • 150 ml ζεστό νερό
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • αλάτι, πιπέρι.
Οδηγίες
  1. Στο μπλέντερ ή το μούλτι βάζουμε το καρότο, την πατάτα, το ζεστό νερό, τη μουστάρδα και χτυπάμε για περίπου 2-3 λεπτά, έως ότου πολτοποιηθούν.
  2. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι με καπάκι ή σε ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε τις μπριζόλες, για 3 - 4 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν. Αν δεν χωράνε όλες μαζί στο σκεύος, τις ψήνουμε σε δύο δόσεις, μοιράζοντας τα υλικά στα δύο.
  3. Σβήνουμε με το κρασί , αφήνουμε 2 - 3 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ. Ρίχνουμε τα πολτοποιημένα λαχανικά, σκορπίζουμε το σέλερι, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
  4. Χαμηλώνουμε τη φωτιά μας , σκεπάζουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε για περίπου άλλα 20-30 λεπτά, μέχρι να ψηθεί το κρέας και να δέσει η σάλτσα.
  5. Συνοδεύουμε με πιλάφι και πράσινη σαλάτα ή με τηγανητές πατάτες.

Λίγα μυστικά ακόμα

Συνταγή από τη Νίκη Χρυσανθίδου

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή