Μπισκοτάκια τρυφερά
- 1ποτηρι ζάχαρη,
- 1ποτηρι καλαμποκελαιο,
- 2 πορτοκαλια ζουμι και λιγο ξυσμα,
- 1 κ. γλ. σοδα,
- 1 κ.γλ. μπεικιν,
- 1 κ.γλ. κανελα,
- μισο κ.γλ. γαρίφαλο.
- Αλεύρι όσο πάρει
- Θα ριξουμε ολα τα υγρα και τα μυρωδικα και θα προσθεσουμε αλευρι για να γινει η ζυμη για πλασιμο.
- Θα ανοιξουμε φυλλο, οχι πολυ χονδρο και θα κοψουμε με κουπατ τα μπισκοτακια.
- Βαζουμε σε λαδωμενο ταψι και ψηνουμε 15λ στους 180β.
- Όταν έχουν κρυώσει, θα τα ενώσετε δυο- δυο με μαρμελαδα .






