Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3772-stafidopitakent.jpg
Σταφιδόπιτα



Μπισκοτάκια της Αποκριάς

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 24 Φεβρουάριος 2015
none
Περιγραφή

Μια νόστιμη συνταγή γερμανική για μπισκοτάκια, που έχει τον αστείο τίτλο Nonnenfürzchen!

Συστατικά
  • 3 αυγα
  • 2 κροκους
  • 175 γρ αχνη
  • 20 ml κονιάκ η Ρούμι
  • 1 τσιμπια αλατι
  • 1 κ,γλ. ροδονερο
  • 500 γρ. αλευρι για όλες τις χρήσεις
  • 75 γρ. αμυγδαλα αλεσμενα
  • 2 κ. γλ. μπεκιν Οχι γεμάτα
  • 90 γρ βουτυρο πολυ μαλακο
  • 100 αχνη για πασπαλισμα
  • Λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες
  1. Στη λεκάνη του μιξερ βαζουμε την αχνη, τα αυγα και τους κροκους, το αλατι ,το ροδονερο και το κονιάκ. Χτυπαμε με το μιξερ μεχρι να αφρατεψουν. Ριχνουμε το βουτυρο, προσθετουμε και τα αλεσμενα αμυγδαλα και ανακατεύουμε σιγα σιγα, ριχνουμε και το αλευρι με το μπεκιν ανακάτεμενο. Βαζουμε τον γατζο στο μιξερ και το ανακατεύουμε Καλα να ενωθούν τα υλικα.
  2. Ανοιγουμε σε ενα φυλλο περιπου 1 πόντο. Αν έχουμε φορμάκια κοβουμε με τα φορμάκια την ζυμη αν οχι με ενα κ,γλ. παιρνουμε λίγη ζυμη και την ριχνουμε σε πολυ καυτό λαδι που έχουμε βαλει σε μια φριτεζα στους 180 βαθμούς και τα τηγανίζουμε για 4-5 λεπτα
  3. Τα βγαζουμε με μια κουτάλα τρυπητή, τα βαζουμε επανω σε χαρτί κουζίνας να φυγει το λαδι , αφηνουμε να κρυωσουν και πασπαλιζουμε με αχνη η κανονική ζαχαρη ,αν θελουμε και λίγη κανέλα

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορουμε και σε βαθύ τηγανι με αρκετό λαδι να τα τηγανίσουμε.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή