Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

4123-cinnabonken.jpg
Cinnabon



Μπισκοτάκια με κουάκερ

recipe image
Προστέθηκε απόtzeni.masterchef, Τρίτη, 10 Σεπτέμβριος 2013
none
Περιγραφή

Εύκολα πεντανόστιμα και υγιεινά μπισκοτάκια με κουάκερ.

Συστατικά
  •    250 γραμμάρια ταχίνι.
  •    250 γραμμάρια καλό μέλι.
  •    250 γραμμάρια κουάκερ.
  •    100 γραμμάρια σταγόνες σοκολάτας.
  •    1 κουταλάκι κανέλα.
Οδηγίες
  1. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι το ταχίνι, προσθέτουμε το μέλι, το κουάκερ και τις σταγόνες σοκολάτας. Ζυμώνουμε το μείγμα και το κάνουμε ρολό.
  2. Το τοποθετούμε σε λαδόκολλα , το τυλίγουμε και το βάζουμε στην κατάψυξη για 15 λεπτά.
  3. Το βγάζουμε και κόβουμε το ρολό σε στρογγυλά ισόπαχα λεπτά κομμάτια.
  4. Στρώνουμε τα μπισκοτάκια σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και ψήνουμε στους 175 με αντιστάσεις για 8 λεπτά περίπου . Προσέχουμε να μη γίνουν σκουρόχρωμα.
  5. Τα μπισκότα όταν βγαίνουν από τον φούρνο είναι πολύ μαλακά . Όταν κρυώσουν γίνονται τραγανά.
Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι από το Betty's cuisine με μικρές δικές μου αλλαγές.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή