Πρόσφατα σχόλια



Μπισκότα σφολιάτας με αμύγδαλα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Τρίτη, 19 Μάιος 2015
none
Περιγραφή

Πανεύκολα Σφολιατίνια με αμύγδαλα και ζάχαρη

Συστατικά
  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 1 ασπράδι αυγού χτυπημένο
  • μισή με 1 κούπα αμύγδαλα φιλέ
  • ζάχαρη
Οδηγίες
  1. Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας πάνω σε λαδόκολλα που έχουμε βάλει στο ταψί του φούρνου και αλείφουμε με το ασπράδι του αυγού.
  2. Ραντίζουμε σε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας αμύγδαλο.
  3. Στη συνέχεια ρίχνουμε με ένα κουτάλι αρκετή ζάχαρη.
  4. Κόβουμε με τον κόφτη πίτσας ή μαχαίρι τη σφολιάτας οριζόντια και κάθετα σε κομμάτια μικρά ή μεγάλα ανάλογα πώς τα θέλουμε.
  5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 β. μέχρι να ροδίσουν περίπου 10 λεπτά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε όταν κρυώσουν τα μπισκοτάκια μας να τα ραντίσουμε με αραιωμένη μερέντα.

Επίσης μπορούμε να ενώσουμε 2 μπισκοτάκια βάζοντας ανάμεσα μερέντα.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή