Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Mπαρμπούνια με κόκκινη σάλτσα και φέτα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Παρασκευή, 06 Νοέμβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ελαφρύ και γρήγορο φαγητό. Γιατί τα μπαρμπούνια δε φτιάχνονται μόνο τηγανητά.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 6 μπαρμπούνια  καθαρισμένα
  • 1 φρ. Κρεμμύδι ή λίγο ξερό
  • Λίγο λάδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο στην πρέσα
  • 1 κλωνάρι δεντρολίβανο ή ελάχιστο ξερό
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 2 φρέσκες ντομάτες τριμμένες
  • 1  κ.σ. ξύδι
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Λίγη φέτα τριμμένη
Οδηγίες

  1. Αλατοπιπερώνουμε τα μπαρμπούνια
  2. Στο τηγάνι σοτάρω για λίγο το κρεμμύδι.
  3. Προσθέτω το σκόρδο, τη ντομάτα, το δεντρολίβανο, τη δάφνη, το ξύδι και αφήνουμε να ψηθεί λίγο η σάλτσα σε μέτρια φωτιά.
  4. Βάζουμε τα ψάρια πάνω στη σάλτσα.
  5. Προσθέτουμε λίγο νερό, σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε να σιγοψηθούν περίπου 10 λεπτά.
  6. Λίγο πριν το τέλος,  ρίχνουμε πάνω στα ψάρια τη φέτα και συνεχίζουμε το ψήσιμο.
  7. H  φέτα είναι προαιρετική.
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Πάρα πολύ γευστικό πιάτο. Το δε ξύδι στα ψάρια, δίνει πάντα μοναδική γεύση!!
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 22 Ιανουάριος 2010
Η φωτογραφία από τη Νάνα που έκανε τη συνταγή.

Σχόλιο από vasiliki ver , Τρίτη, 10 Μάιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
ΜΜΜΜ!!τέλεια υλικά!!!δενδρολίβανο και ξύδι!!να υποθέσω πως μπορούμε να φτιάξουμε τη συνταγή και με άλλα ψάρια??
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 10 Μάιος 2011
Nαι, θα μπορούσε να γίνει και με άλλα μέτρια ψάρια.
Σχόλιο από vasiliki ver , Τρίτη, 10 Μάιος 2011
Ευχαριστώ Ηλιάννα!!θα τα φτιάξω,έχουν πολύ ωραία σάλτσα !!!!!!
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 29 Δεκέμβριος 2014 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολυ νόστιμο φαγητο !! Μας άρεσε όλους
Μεταφορά στην κορυφή