Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μους Ανανά

recipe image
Προστέθηκε απόtzeni.masterchef, Τρίτη, 14 Ιούνιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα ελαφρύ και δροσερό γλύκισμα.

Συστατικά
  • 2 φακελάκια ζελέ ανανά
  • 2 γιαούρτια στραγγιστά
  • 1 κομπόστα ανανά
  • 200 γρ.αμύγδαλα ασπρισμένα και καβουρδισμένα
Οδηγίες
  1. Σε 2 ποτήρια καυτό νερό διαλύω τα ζελέ.
  2. Προσθετω άλλα 2 ποτήρια με το ζωμό της κονσέρβας του ανανα και αν δεν φτάσει συμπληρώνω με παγωμένο νερό. Αφου κρυώσει το βάζω στο ψυγείο .
  3. Μόλις αρχίσει να πηζει ,το βγάζω και το χτυπω με το σύρμα προσθέτοντας το γιαουρτι , τα αμύγδαλα,και τα κομματια του ανανά.
  4. Τοποθετώ το μπολ στο ψυγείο . Αφου στερεοποιηθει το μίγμα,σερβίρω.
Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Πέμπτη, 16 Ιούνιος 2011
Δροσερό όμορφο και πανεύκολο! Μπράβο Τζένη!
Σχόλιο από Bianka , Πέμπτη, 16 Ιούνιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τζενη μου μπραβο ,μμ!!ευκολο ,δροσιστικο και σηγουρα νοστιμοτατο!!
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 16 Ιούνιος 2011
H δροσιά του καλοκαιριού είναι αυτό το γλυκό!!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Πέμπτη, 16 Ιούνιος 2011
Πολύ καλόοοο!!!!!!!!!!!
Δροσερό,ελαφρύ αλλά και νοστιμότατο!!!!!!
Σχόλιο από Margo , Σάββατο, 18 Ιούνιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Θαυμάσιο!! Πολύ ωραίο δροσερό και εύγευστο επιδόρπιο για κέρασμα μετά από γεύμα!
Σχόλιο από οι συνταγες της Δεσποινας , Τετάρτη, 16 Μάιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
στα υπόψιν για τη διαιτα....
Μεταφορά στην κορυφή