Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μοσχάρι με πάπρικα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Κυριακή, 18 Οκτώβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Το μοσχαράκι μας διαφορετικό και πικάντικο, όσο θέλουμε!!!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 2 πιπεριές κόκκινες λεπτοκομμένες
  • ½ κούπα λάδι
  • 1 κρεμμύδι ψιλ/νο
  • 2 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
  • Λίγο τσίλι ή πιπέρι καγιέν
  • 1 κουτί κονκασέ
  • Αλάτι
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό που έχουμε βγάλει από το ψυγείο αρκετή ώρα
Οδηγίες

  1. Σοτάρω το κρέας στο λάδι .
  2. Ρίχνω  την πάπρικα και το πιπέρι και συνεχίζω το σοτάρισμα.
  3. Βάζω το κρεμμύδι και αφήνω για 10 λεπτά να σωταριστεί σε  μέτρια φωτιά.
  4. Προσθέτω τις πιπεριές, την ντομάτα και το αλάτι  και ψήνουμε το φαγητό μας περίπου 1 ώρα ή μέχρι το κρέας μας να ψηθεί καλά.. Ενδιάμεσα ελέγχουμε αν χρειάζεται νερό και προσθέτουμε ανάλογα.
  5. Στο τέλος αφού έχει ψηθεί το φαγητό μας, ανακατεύουμε σε ένα μπολ ζουμί από το φαγητό μας με το γιαούρτι και όλο μαζί το μείγμα το ρίχνουμε στην κατσαρόλα μας με το κρέας και ανακατεύουμε καλά.
  6. Σερβίρω με ρύζι.
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ νόστιμη πρόταση για μοσχάρι. Το γιαούρτι απαπημένο μου συνοδευτικό στα κρεατικά, δροσίζει, νοστιμίζει, αλλά και δένει όμορφα τη σάλτσα.
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2009
Το γιαούρτι στη θέση της κρέμας είναι μια υπέροχη εναλλακτική λύση. Τη χρησιμοποιώ πολλές φορές ακόμα και στις σούπες. Η ελαφρά ξυνίλα δίνει πολύ καλή γεύση κυρίως στις σάλτσες με ντομάτα.
Ναι, Δάφνη μου, μπορεί να γίνει και με άλλα κρέατα, αλλά εγώ το προτιμώ με μοσχάρι για να θυμίζει κάτι από γκούλας!!!!
Σχόλιο από bhsaria58 , Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Oντως καταπληκτική πρόταση για μοσχάρι,εγώ θα πρότεινα και να μαριναριζότανε το μοσχάρι στο γιαούρτι και να ψηνότανε μετα με τον τρόπο που μας προτείνει η Ηλιάννα.Τι θα λέγατε???το λέω γιατί έτσι σε γιαούρτι μαρινάρω τις μοσχαρίσιες μπριζόλες και γίνονται πολύ μαλακές...Σαφώς 5 σκούφους!!!!!
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Σάββατο, 24 Οκτώβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Απλα τελειο !

Image and video hosting by TinyPic
Μεταφορά στην κορυφή