Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Who is Highest Possibly toward Incorporate a Break
Rickey 16.8.2021 6:30
Costs Dion Dawkins towards To start with Qualified
Rickey 16.8.2021 6:29
Απ:NFL reinstates Cowboys Aldon Smith, who las...
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Μπισκότα πραλίνας
jiuer7845 7.8.2021 13:06
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Re: Как создать новую тему в crpsc.org.br ??
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Περισσότερα...


Μαρμελάδα λωτού με πορτοκάλι, καρότο και τζίντζερ

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016
none
Περιγραφή

Ευωδιαστή μαρμελάδα σε ποικιλία με μπαχαρικά.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • μισή βανίλια (την γνήσια)
  • 4 μεγάλοι λωτοί
  • 7-8 πορτοκάλια
  • 1 μεγάλο καρότο
  • Γλυκάνισο 3-4
  • λίγο κάρδαμο
  • 1 λεμόνι το χυμό
  • Περίπου μισό κγ τζιντζερ κοφτό
  • Γαρύφαλλο έβαλα 3 πρεζες (να δοκιμάσετε πόσο έντονο το θέλετε)
  • Ζάχαρη 3 προς 1 δηλ, 1500γρ φρούτο και 500γρ ζάχαρη
Οδηγίες
  1. Καθαρίζω τους λωτους, τους κόβω σε μικρά κομμάτια, στίβω τα πορτοκάλια και τρίβω το καρότο.
  2. Βάζω τους λωτους στην κατσαρόλα, μαζί με το καρότο και τα ψήνω να μαλακώσουν, μέχρι να λιώσουν λίγο και ανακατεύω συνεχώς.
  3. Βάζω το χυμό από τα πορτοκάλια, τα αφήνω να σιγοβρασουν και τα περνάω με το μπλέντερ.
  4. Στην συνέχεια ρίχνω σιγά σιγά το τζιντζερ, κάρδαμο, λεμόνι (πάντα λίγο και δοκιμάστε αν θέλει κι άλλο), τη βανίλια, γαρύφαλλο και τα αφήνω να σιγοβρασουν, για κανένα 10-15 λεπτά.
  5. Μετά βάζω  τη ζάχαρη (ειδικά για μαρμελάδες μάλλον θα βρείτε στα Λιντελ αν όχι, τότε όπως τις κάνετε εσείς)
  6. Από την στιγμή που βάζω την ζάχαρη, ανακατεύω συνεχώς και αφήνω να βράσει για 5 λεπτά και κάνω δοκιμή σε ένα μικρό πιατάκι. Βάζω μια κουταλιά μαρμελάδα και το βάζω στο ψυγείο για μερικά λεπτά. Γυρίζοντας το πιατάκι πρέπει να κάνει μια σακούλα, τότες είναι έτοιμη η μαρμελάδα μας.
  7. Την βάζω σε καθαρά βαζάκια ξεπλυμενα με κρύο νερό. Κλείνω τα βαζάκια και τα γυρνάμε ανάποδα για να πετύχει η κονσερβοποιηση. Τα αφήνω έτσι ανάποδα μέχρι να κρυωσουν.
  8. Καλή επιτυχία!
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή