Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Who is Highest Possibly toward Incorporate a Break
Rickey 16.8.2021 6:30
Costs Dion Dawkins towards To start with Qualified
Rickey 16.8.2021 6:29
Απ:NFL reinstates Cowboys Aldon Smith, who las...
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Μπισκότα πραλίνας
jiuer7845 7.8.2021 13:06
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Re: Как создать новую тему в crpsc.org.br ??
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μαρμελάδα κεράσι

recipe image
Προστέθηκε απόελσα, Παρασκευή, 07 Ιούνιος 2013
none
Περιγραφή

Ο καιρός των κερασιών και φτιάχνουμε μαρμελάδα!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
1 κιλό πολτό κεράσι
  •    2 κιλά κεράσια ώριμα
  •    800γρ.ζάχαρη
  •    ¼ κ.γλ.κοφτό ξινό προαιρετικά
  •    Βανίλια
Οδηγίες
  1. Αφαιρούμε τα κοτσάνια, πλένουμε τα κεράσια. Τα βράζουμε σε λίγο νερό, λίγο να
  2. σκεπάζονται, αφού τα ανακατεύουμε δεν χρειάζεται να είναι σκεπασμένα με νερό, τα
  3. αφήνουμε να πάρουν μια βράση μόνο, θα δούμε ότι αλλάζει το χρώμα τους.
  4. Τα στραγγίζουμε -το νερό δεν χρειάζεται το πετάμε-και τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν   γιατί θα καούμε.
  5. Βάζουμε το τρυπητό σε ένα ταψί ή ένα λεκανάκι και ρίχνουμε   μέσα τα κεράσια λίγα-λίγα, προσοχή να έχουν κρυώσει   μην καούμε, τα λιώνουμε με τα χέρια μας, καλό είναι να φοράμε γάντια μιας   χρήσης γιατί βάφονται, τα ζουλάμε μέχρι   να μείνουν στο τρυπητό τα κουκούτσια και οι φλούδες, στη συνέχεια βράζουμε τη ζάχαρη   με το πολτό όπως όλες τις μαρμελάδες.
  6. Θα χρειαστεί περίπου 30 λεπτά στο δυνατό αλλά επειδή φουσκώνει καλό είναι να τη βράσετε για 50-60 λεπτά στο 2 αν εχει μέχρι το 3 η κουζίνα σας ή στο 6 αν έχει μέχρι το 9...η κανονική

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είχε ένα μέρος πολτό +ένα μέρος  ζάχαρη αλλά εμένα μου φαινόταν πολύ γλυκιά και αφαίρεσα λίγο ζάχαρη. Στο   τέλος ρίχνω ξινό ή λεμόνι και αν θέλω βανίλια για άρωμα, ότι χρησιμοποιεί   η καθε νοικοκύρα...

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή