Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3772-stafidopitakent.jpg
Σταφιδόπιτα



Μαρμελάδα από πεπόνι

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Δευτέρα, 04 Οκτώβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Εύκολη και ασυνήθιστη αυτή η μαρμελάδα!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 &1/2 κιλό καθαρισμένο πεπόνι.
  • Τον χυμό 2 λεμονιών.
  • 1 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού
  • 800 γραμμάρια ζάχαρη.
  • 1φακελάκι βανίλια.
  • 2 κουταλιές μπράντυ.
  • 300 γραμμάρια νερό.
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε το πεπόνι, το ζυγίζουμε και το κόβουμε κύβους ,το βάζουμε σε κατσαρόλα με τον χυμό του λεμονιού και προσθέτουμε 300 γραμμάρια νερό. Βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να βράσει μέχρι να μαλακώσει το πεπόνι και να εξατμιστεί το νερό.
  2. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Κατόπιν δυναμώνουμε την φωτιά και δένουμε την μαρμελάδα ,ανακατεύοντας με ξύλινο κουτάλι. Ξαφρίζουμε αν χρειαστεί.
  3. Λίγο πριν κατεβάσουμε την μαρμελάδα από τη φωτιά, προσθέτουμε το μπράντυ και ανακατεύουμε.
  4. Την αφήνουμε να κρυώσει και την βάζουμε σε βάζα.
Λίγα μυστικά ακόμα

Για να δούμε αν έδεσε η μαρμελάδα μας, βυθίζουμε το ξύλινο κουτάλι στη μαρμελάδα το ανασηκώνουμε οριζόντια και αν τρέχει σε συνεχή ροή δεν έδεσε, αν τρέχει διακεκομμένα είναι εντάξει. Αυτό ισχύει για όλες τις μαρμελάδες.

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 08 Οκτώβριος 2010
Πραγματικά ασυνήθιστη συνταγή για μαρμελάδα.
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 08 Οκτώβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ειρηνη μου τι ωραια πρωτοτυπη μαρμαλαδα ειναι αυτη;μπραβο βρε Ειρηνη!!
Σχόλιο από hrisag , Παρασκευή, 08 Οκτώβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
αααα εσυ εισαι χρυσοχερα,σκουφακια πολλα για αυτη την μαρμελαδα!
Μεταφορά στην κορυφή