Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1470-poutaneska0.jpg
Σπαγγέτι πουτανέσκα



Μαγειρίτσα με μοσχαρίσιο συκώτι

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Σάββατο, 06 Φεβρουάριος 2016
none
Περιγραφή

Μια νόστιμη μαγειρίτσα αντάξια της κλασικής!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 750 γραμμάρια συκώτι μοσχαρίσιο ολόκληρο κομμάτι όχι φέτες.
  • 1/2 κιλό κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα,
  • 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο,
  • 1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο,
  • 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο.
  • 1 ρίζα σαλάτα μαρούλι κάπως χοντροκομμένο.
  • 1/2 φλιτζάνι κρασί άσπρο
  • 1/2 φλιτζάνι φυτίνη.
  • Αλάτι ,πιπέρι.
  • Χυμό 2 λεμονιών.
  • Μια μεγάλη χούφτα ρύζι γλασέ.
Οδηγίες
  1. Πλένουμε την συκωταριά και την ζεματάμε για 5 λεπτά σε βραστό νερό.
  2. Την βγάζουμε και την αφήνουμε να κρυώσει.Την κόβουμε μεγάλους κύβους μεγέθους μπουκιάς.
  3. Βάζουμε σε κατσαρόλα την φυτίνη να κάψει,ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια και τα κομμάτια του συκωτιού και τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά.
  4. Τα σβίνουμε με το κρασί ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και 1,5 ποτήρι νερό βραστό και αφήνουμε να βράσει για
  5. μισή ώρα.
  6. Στην συνέχεια ρίχνουμε 8 φλιτζάνια ζεστό νερό,τα μυρωδικά χόρτα,όπως και το μαρούλι.
  7. Βράζουμε για λίγο και προσθέτουμε1 χούφτα ρύζι γλασέ,ανακατεύουμε καλά,χαμηλώνουμε την φωτιά,δοκιμάζουμε το αλάτι και το πιπέρι και σιγοβράζουμε την σούπα για 20-25 λεπτά.
  8. Προς το τέλος προσθέτουμε τον χυμό των λεμονιών και βράζουμε λίγο ακόμη μέχρι να γίνει το ρύζι.
  9. Αν θέλουμε κάνουμε αυγολέμονο.Εμείς δεν κάνουμε γιατί αν περρισέψει δύσκολα ξαναζεσταίνεται αν έχει αυγό.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή