Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Cisco Certified Design Associate
angeleena 3.12.2019 8:51
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Κρουασάν αφρός

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2016
none
Περιγραφή

Αφράτα κρουασάν βουτύρου.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 350 γρ. γάλα
  • 55 γρ. ζάχαρη
  • 2 φακελάκια μαγιά ξερή
  • 500 γρ. αλεύρι ΓΟΧ
  • 250 γρ. βούτυρο
Οδηγίες
  1. Mε όλα τα υλικά εκτός του βουτύρουν κάνουμε ζυμάρι και το βάζουμε 1 ώρα στο ψυγείο να ξεκουραστεί.
  2. Μετά ανοίγουμε φύλλο όσο πιο μεγάλο μπορούμε και απλώνουμε το βούτυρο που πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου με τα χέρια μας καλά καλά να πάει σε όλο το φύλλο και κλείνουμε σαν φάκελλο να ειναι μέσα το βούτυρο. Όσο πιο πολύ διπλώνουμε τόσο καλύτερα.
  3. Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες και επαναλαμβάνουμε άλλες 2 φορές, δηλ. ανοίγουμε φύλλο μεγάλο και διπλώνουμε και ξανά ψυγείο.
  4. Τέλος ανοίγουμε φύλλο, κόβουμε τρίγωνα, τυλίγουμε και αφήνουμε να φουσκώσουν.
  5. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 β. μέχρι να ροδίσουν.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή