Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κρουασάν αφρός

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2016
none
Περιγραφή

Αφράτα κρουασάν βουτύρου.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 350 γρ. γάλα
  • 55 γρ. ζάχαρη
  • 2 φακελάκια μαγιά ξερή
  • 500 γρ. αλεύρι ΓΟΧ
  • 250 γρ. βούτυρο
Οδηγίες
  1. Mε όλα τα υλικά εκτός του βουτύρουν κάνουμε ζυμάρι και το βάζουμε 1 ώρα στο ψυγείο να ξεκουραστεί.
  2. Μετά ανοίγουμε φύλλο όσο πιο μεγάλο μπορούμε και απλώνουμε το βούτυρο που πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου με τα χέρια μας καλά καλά να πάει σε όλο το φύλλο και κλείνουμε σαν φάκελλο να ειναι μέσα το βούτυρο. Όσο πιο πολύ διπλώνουμε τόσο καλύτερα.
  3. Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες και επαναλαμβάνουμε άλλες 2 φορές, δηλ. ανοίγουμε φύλλο μεγάλο και διπλώνουμε και ξανά ψυγείο.
  4. Τέλος ανοίγουμε φύλλο, κόβουμε τρίγωνα, τυλίγουμε και αφήνουμε να φουσκώσουν.
  5. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 β. μέχρι να ροδίσουν.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή