Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

634-.jpg
Ογκρατέν Καρότου



Κρέμα ανάλαφρη με σιμιγδάλι

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 03 Οκτώβριος 2013 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Νόστιμη κρέμα και λάιτ!

Συστατικά
  •    1/2 λίτρο γάλα 1.5%
  •    4 κ. σ. σιμιγδάλι
  •    Λίγο ξύσμα λεμόνι
  •    Μια βανίλια
  •    1/2 κ,γλ. μπεικιν
  •    4-5 κ. σ. περίπου Ζάχαρη ανάλογα με τα γούστα μας
Οδηγίες
  1. Βάζουμε το γάλα να βράσει.   Ρίχνουμε το σιμιγδάλι και την βανιλια με το ξυσμα ,ζάχαρη και ανακατεύουμε λίγο, σβήνουμε το μάτι της κουζίνας.   Αφήνουμε λίγο να φουσκώσει το σιμιγδαλι.
  2. Το παίρνουμε από το μάτι της κουζίνας και βάζουμε την κατσαρόλα μεσα σε κρύο νερό ,ρίχνουμε και το μπεικιν,   ανακατεύουμε με το μίξερ στο δυνατό και χτυπάμε για 5 λεπτα ώσπου να φουσκώσει και να γίνει μια ωραία αφράτη κρέμα, αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο γάλα.
  3. Αν θελουμε Βάζουμε το μίγμα στον Κουβά του μίξερ και αφήνουμε να το χτυπηση το μίξερ.
  4. Μπορούμε να μοιράσουμε την κρέμα και να βάλουμε μεσα μερεντα ή κακάο, έτσι θα έχουμε μια σοκολατωδη κρέμα.
  5. Μπορούμε να γεμίσουμε με την κρέμα αυτή και τούρτες.
  6. Μπορούμε να την συνοδεψουμε και με κομπόστα από διάφορα φρούτα
  7. Τη σερβίρουμε σε ποτήρια και ανάμεσα μπορούμε να βάλουμε διάφορα πράγματα, όπως κομπόστα από φρούτα, ή μπισκότα. Ή σοκολάτα ή ό,τι άλλο θέλουμε εμείς. Στη φωτογραφία είναι με κομπόστα νεκταρίνι ανάμεσα στις στρώσεις.
Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να τρίψουμε και σοκολάτα ανάμεσα η να βάλουμε τριμμενα αμαρετινι τα ιταλικά μπισκοτάκια με την γεύση πικραμύγδαλο

Για την κομπόστα νεκταρινια: εβαλα μια κ. σ. βούτυρο και σοτάρισα τα νεκταρίνια, μετά λίγη ζάχαρη και βανιλια το έσβησα με λικέρ,αν είχα τσερι θα έβαζα από αυτό ,μετά το άφησα 5 λεπτα και το τράβηξα από το μάτι έγινε πολυ ωραία γευστική κομπόστα Η την σερβίρουμε σκέτη !!

Δεν έχει όρια, ο,τι έχουμε και μας αρέσει βάζουμε για να την σερβίρουμε

Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Σάββατο, 05 Οκτώβριος 2013 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ όμορφη και ελαφριά κρέμα Λιάνα!
Θα δοκιμαστεί σύντομα.
Μεταφορά στην κορυφή