Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1470-poutaneska0.jpg
Σπαγγέτι πουτανέσκα



Κρεατόσουπα με λαχανικά

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2016
none
Περιγραφή

Νόστιμη σούπα με κρέας και λαχανικά!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Άλλες κατηγορίες
  • 1000-1200 γραμμάρια μοσχαράκι με κόκκαλο κομμένο μερίδες.
  • 1/2 σελινόριζα με τα φύλλα της κομμένα κομμάτια.
  • 3 καρότα καθαρισμένα και κομμένα κομμάτια.
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα.
  • 3 πατάτες κομμένες κύβους μέτριους.
  • Αλάτι ,πιπέρι,
  • λάδι 1/2 φλιτζάνι ,
  • λεμόνια.
  • 1 χούφτα κριθαράκι,
  • 1 κύβο βοδινού κνόρ (ψυγείου),
  • ζεστό νερό.
  • 1/2 φλιτζάνι άσπρο κρασί.
Οδηγίες
  1. Πλένουμε και σκουπίζουμε τα κομμάτια του κρέατος σε θερμοκρασία δωματίου.
  2. Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμύδια ,μέχρι να γυαλίσουν.
  3. Προσθέτουμε τα κομμάτια του κρέατος που τα σοτάρουμε από όλες τις πλευρές τους. Επίσης προσθέτουμε τον κύβο του βοδινού.
  4. Σβήνουμε με το κρασί.Στην συνέχεια προσθέτουμε ζεστό νερό και βράζουμε σε μέτρια φωτιά.
  5. Στην διάρκεια του βρασμού αν χρειαστεί νερό προσθέτουμε ζεστό.Θέλουμε να μείνει αρκετό ζουμί για σούπα.
  6. Όταν μαλακώσει το κρέας προσθέτουμε τα λαχανικά αλάτι ,πιπέρι και συνεχίζουμε το βράσιμο.
  7. Στην συνέχεια προσθέτουμε το κριθαράκι ,και βράζουμε 10 λεπτά ακόμη.
  8. Σερβίρουμε ζεστή την σούπα μας με μπόλικο λεμόνι.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή