Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Περισσότερα...


Κρέας κοκκινιστό με χάντρες

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017
none
Περιγραφή

Τέλειος συνδυασμός νοστιμότατο πιάτο!!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 1 1/2 κ. κρέας μοσχάρι ή κατσικάκι
  •     1 κιλό φασόλια χάντρες
  •     1 /2 φλ. λάδι
  •     2 ξερά κρεμμύδια
  •     σκόρδο
  •     5-6 φρέσκες ντομάτες ή ντοματίνια
  •     γαρύφαλλα,μπαχάρι , κανελα
  •     αλατοπίπερο.
Οδηγίες
  1. Πλένουμε καλά το κρέας,το στραγγίζουμε.
  2.     Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα μας να κάψει και σοτάρουμε το κρέας καλά και από τις δυο πλευρές.
  3.     Ρίχνουμε τα κρεμμύδια χοντροκομμένα,το σκόρδο να γυαλίσουν λίγο και προσθέτουμε τις ντομάτες κι αυτές χοντροκομμένες ,αλατοπιπερώνουμε ,ρίχνουμε τα μπαχαρικά και σιγοβράζουμε το φαγητό μας.
  4.     Αν το βράσουμε στην χύτρα δεν θέλει νερό ,βράζουμε για 20-30 λεπτά να μαλακώσει το κρέας.
  5.     Ανοίγουμε την χύτρα προσθέτουμε τα φασόλια που τα έχουμε πλύνει και στραγγίξει ,1 ποτήρι νεράκι ,κλείνουμε το καπάκι και συνεχίζουμε για άλλα 15 λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ έφτιαξα το φαγητό με κατσικάκι που είχα στο ψυγείο,πρόσθεσα και μια πιπεριά, η συνταγή της Ζαμπία είναι με μοσχάρι εδώ: http://www.kitchenstori.es/2011/09/beef-braised-with-beans.html

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή