Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2973-frouteniostefani.jpg
Φρουτένιο στεφανάκι



Κουνέλι ριγανομουσταρδάτο

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Τρίτη, 17 Φεβρουάριος 2015
none
Περιγραφή

Νόστιμο φτιαγμένο και έτσι το κουνελάκι μας με κρασί, λεμόνι, μανιτάρια και μουστάρδα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες
  • 1 κούπα αλεύρι
  • ½ κούπα λάδι
  • 2 ξερά κρεμμύδια ψιλ/να
  • Μανιτάρια σε φετάκια
  • 1 κούπα λευκό κρασί
  • Χυμό από 2 λεμόνια
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 κουτ. σούπας πικάντικη μουστάρδα
  • λίγη ξερή ρίγανη
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Οδηγίες
  1. Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα κομμάτια του κουνελιού. Τα αλευρώνουμε ελαφρά.
  2. Σε κατσαρόλα ζεσταίνω λίγο από το λαδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρω τα κομμάτια του κουνελιού σε δόσεις, μέχρι να ροδίσουν καλά από όλες τις μεριές .
  3. Τα αφαιρώ και προσθέτω τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια, σοτάρω μέχρι να μαλακώσουν .
  4. Προσθέτω τα κομμάτια του κουνελιού, συνεχίζω το σοτάρισμα για λίγο και σβήνω με το κρασί και το χυμό λεμονιού, αφήνω λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτω το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τη δάφνη, τη μουστάρδα, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
  5. Προσθέτω ζεστό νερό μέχρι να καλύψει πλήρως τα κομμάτια και ψήνω σε μέτρια φωτιά, για 1 με 1 ½ ώρα, μέχρι το κρέας να μαλακώσει καλά και να μείνει με το λαδάκι του.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή