Κουλουράκια βανίλιας
Τραγανά μυρωδάτα κουλουράκια ,που συνοδεύουν τον καφέ ,το τσάι μας και αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους.
- 250 γρ. βούτυρο λούρπακ ( το σκληρό τετράγωνο πακέτο.)
- 1 &1/2 κούπα ζάχαρη.
- 1/2 κούπα γάλα .
- 3 βανίλιες.
- 6 αυγά.
- 1 κιλό κόκκινη φαρίνα
- Χτυπάμε το βούτυρο, το οποίο πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου, με την ζάχαρη να αφρατέψει.
- Προσθέτουμε ένα-ένα ταυγά και εξακολουθούμε το χτύπημα. Μετά από κάθε αυγό προσθέτουμε και μία κουταλιά αλεύρι.
- Ρίχνουμε το γάλα,και λίγο-λίγο το υπόλοιπο αλεύρι,μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη μαλακή εύπλαστη που να μην κολλάει στα χέρια.
- Την σκεπάζουμε με μια μεμβράνη, και την βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Πλάθουμε τα κουλουράκια μας σε ότι σχήμα θέλουμε και ψήνουμε στους 175 με αέρα για 20 λεπτά.









