Πρόσφατα σχόλια



Κοτόσουπα της Γεωργίας

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Δευτέρα, 07 Μάρτιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Όποτε βράζω κότα ή βοδινό και είναι μπόλικο, τα κόβω σε κομμάτια και τα βάζω σε μπολ με το ζουμί τους στην κατάψυξη και όποτε  χρειαστώ για να κάνω μια σούπα ,διαλέγω !Εγώ διάλεξα αυτό!!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 4 καροτα κομμένα σε φετες
  • 4 πατατες κομμένες σε μικρα κομμάτια
  • 1 σελινο κομμένο σε φετες ψιλές
  • σελινόριζα κομμένη και αυτή με μικρα κομμάτια
  • Κυβο απο λαχανικά και κοτόσουπα
  • πιπερι
  • μια κουταλια βούτυρο
  • μισο λιτρο βραστο νερο  (στο βράσιμο θα χρειαστεί περισσότερο και παντα ζεστο)
  • Μαϊντανό τον φαρδύ
Οδηγίες
  1. Βαζουμε το βούτυρο να λιώσει, ρίχνουμε τα καροτα, την πατατα, την σελινοριζα, τα σοταρουμε για ενα διαστημα να παρουν ενα γυαλιστερό χρώμα.(Αν χρειαστεί βαλτε ακομα λιγο βούτυρο.) βαζετε και το σελινο να σοταριστεί στο τελος.
  2. Τα σβηνετε με το βραστο νερο, βαζετε και τον κυβο να παρουν μια βραση (εφοσον εχω στην κατάψυξη το ζουμη με το κρεας, δεν χριαζετε να τα ξεπαγώσω για να τα βαλω στην σουπα μου, τα βαζω όπως είναι μεσα) και βαζω και το ζουμι, με το κρεας όπως είναι μέσα και τα αφήνω σε χαμηλή φωτια να βρασουν. Αν χρειαστεί βαλετε εσεις αλάτι όπως το θελετε.
  3. Βαζω και ψιλο μακαρονάκι μεσα, φιδε στο τελος όμως! περιπου δυο χουφτες και το σπαω για να γίνουν μικρα κομμάτια Στο τελος τον μαϊντανό.
  4. Αν χρειαστεί, ακομα ζουμί, προσθεσετε βραστο νερο.
Λίγα μυστικά ακόμα

Τα κομμάτια απο τα λαχανικά εκτός απο το σέλινο να είναι όλα στο ίδιο μεγεθος, για να ψηθουνε ολα καλα!!!!

Σχόλια
Σχόλιο από georgia2783 , Δευτέρα, 07 Μάρτιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Εινε πολι αγαπημενη!!!!!!
Σχόλιο από georgia2783 , Δευτέρα, 07 Μάρτιος 2011
Ετσι γινετε πολι γριγορα,μεσα σε μια ωρα εινε ετημη!!
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 10 Μάρτιος 2011
Πολύ ωραία ιδέα μας έδωσες, Γιωργία. Τελικά η κατάψυξη κάνει θαύματα.
Σχόλιο από georgia2783 , Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μα τη λεω!!!!!!μια ωρα.....το πολι,ουτε 45 λεπτα γιατη ειναι κιολας,ετημα!(αν τα κανεται ετσει οπως εγω!..και ειναι προετημασμενα στην καταψυξη,και στο τελος ρηχνεται τα μακαρονακια τα ψιλα!Γιαυτο,οταν βραζεται κρεας,οτι ειδος και νανε,με το ζουμακη,και ψηλοκομενο,στην καταξυζη.Μας διευκολυνει!!!!!
Μεταφορά στην κορυφή