Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

985-goulas 1.jpg
Γκούλας



Κόκκινο Κρασί Μαρμελάδα-Ζελέ

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Σάββατο, 17 Οκτώβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 400 γρ. κόκκινο κρασί
  • 350 γρ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
  • 1 σφηνάκι ρούμι  ή 8 σταγόνες εσάνς ρούμι
  • 1 πακέτο ζάχαρη με πηκτίνη
  • 1 ξυλάκι αρκετά μεγάλο και σε κομματάκια σπασμένο, κανέλλα
  • 8 καρφάκια γαρύφαλλα
  • λίγο κάρδαμο
Οδηγίες

 

  1. Βάζουμε το κρασί σε μια κατσαρόλα
  2. Τυλίγουμε τα μπαχαρικά σε ένα τούλι, το δένουμε καλά και τα ρίχνουμε στο κρασί
  3. Ρίχνουμε και το Ρούμι, τα αφήνουμε για 30 λεπτά, προσθέτουμε και την ζάχαρη και βράζουμε με τις οδηγίες που γράφει στο χαρτάκι της ζάχαρης
  4. Κανονικά είναι 4 λεπτά σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά
  5. Όταν βράσει βγάζουμε το τούλι και ρίχνουμε τον ζελέ μας σε βαζάκια
  6. Τα κλείνουμε καλά, τα αφήνουμε για 5 λεπτά και μετά τα γυρίζουμε ανάποδα, δηλαδή το καπάκι να ακουμπάει στο τραπέζι
  7. Έτσι σφραγίζεται το βάζο και δεν μπορεί να πάρει αέρα και να μας μουχλιάσει η μαρμέλαδα ή το ζελέ μας
  8. Όταν κρυώσει καλά το φυλάμε έτσι όπως είναι ανάποδα, σε κρύο μέρος
αν δεν βρητε ζαχαρη με πικτινη να βαλετε την ασπρη ζαχαρη την κανονικη και 1 φακελακι Πικτινη μεσα το ιδιο ειναι θα την βρητε στα Σουπερ μαρκετ
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Είναι για το πρωινό ψωμάκι μας
  • Σε σάλτσες με άγριο κρέας, δίνει μια ωραία γεύση !
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 19 Οκτώβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Bianka, ότι κρασί νάναι θα χρησιμοποιήσουμε;
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 19 Οκτώβριος 2009
ναι οτι νανε αλλα να ειναι κοκκνο και οχι παρα πολυ γλυκο
Σχόλιο από marianta , Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Μπιάνκα μου που βρίσκουμε τη ζάχαρη με πηκτίνη και τι μπορούμε να κάνουμε εναλλακτικά αν δε βρούμε;; Ασυνήθιστη συνταγή και θα τη δοκιμάσω.
Σχόλιο από Bianka , Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2009
αν δεν βρητε ζαχαρη με πικτινη να βαλετε την ασπρη ζαχαρη την κανονικη και 1 φακελακι Πικτινη μεσα το ιδιο ειναι θα την βρητε στα Σουπερ μαρκετ
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Bianka, μπορούμε να τη ζεστάνουμε λίγο αυτή τη νόστιμη μαρμελάδα και με πινέλο να αλείψουμε το κρέας πριν το ψήσουμε ή αλλιώς προς το τέλος του ψησίματος και να γλασαριστεί?
Σχόλιο από Bianka , Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2009
Μπορειτε να βαλετε και κανονικη ζαχαρη και να το δεσετε με λεμονι χυμο η ξυνο
ετσι οπως κανουμε και με το πελτε του κυδωνιου

Margo
μπορειτε να βαλετε σε σαλτσα κρεας και παρα πολυ καλλα παει με το αγριο γρεας οπως το αγριογουρουνο η το ελαφι η και ο λαγος
1-2 κ,γ στο τελος οταν εχει βραση το κρεας το βαζουμε το αφεινουμε να παρει μια βραση και το σερβιρουμε
Μεταφορά στην κορυφή