Κις Λορέν με Σολωμό και Μπρόκολο
Ζύμη
- 200 γρ. αλεύρι
- 100 γρ. βούτυρο
- 4 κ,σ γάλα
- 1 αυγό
- 1/4 κ,γ αλάτι
Γέμιση
- 400 γρ. φρέσκο ψάρι σολομό
- 2 κ,σ άνηθο
- 4 αυγά
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
- 70 γρ. γάλα
- 500 γρ. μπρόκολο
- 100 γρ. τριμμένο τυρί

- Κάνουμε την ζύμη την βάζουμε στην φόρμα και τρυπάμε με το πιρούνι
- Κόβουμε το μπρόκολο και το βράζουμε για 2 λεπτά, το αφήνουμε να στραγγίσει
- Ανάβουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς
- Ψήνουμε την ζύμη για 10 λεπτά
- Βγάζουμε από τον φούρνο και κόβουμε το ψάρι σε κομματάκια και το βάζουμε στην φόρμα, αλατίζουμε ρίχνουμε και το μπρόκολο επάνω στο ψάρι
- Πασπαλίζουμε με το τυρί
- Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και το γάλα, αλατίζουμε και πιπερώνουμε
- Προσθέτουμε και τον άνηθο
- Τα ρίχνουμε και αυτά μέσα στην φόρμα και ψήνουμε για 35 λεπτά











