Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κέικ Streusel (τριφτή ζύμη) με σμέουρα

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2016
none
Περιγραφή

Εύκολο, νόστιμο και γρήγορο κέικ!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 200 γρ σμεουρα
  • 375 γρ αλεύρι
  • 250 γρ βούτυρο
  • 150 γρ. Ζάχαρη
  • Πρέζα αλάτι
  • 1 βανίλια
  • 150 γρ σμεουρα μαρμελάδα (ή ανάμεικτα φρούτα δάσους)
  • Λίγο βούτυρο για την φόρμα
Οδηγίες
  1. Ξεπλένω τα σμεουρα και τα αναποδογυριζω να στραγγισουν καλά.
  2. Σε μια λεκάνη βάζω όλα τα υλικά και τα πλάθω απαλά σε τρίφτη ζύμη.
  3. Βουτυρωνω τη φόρμα και βάζω την μισή ζύμη στη φόρμα (δείτε φωτογραφίες).
  4. Τώρα βάζω την μαρμελάδα επάνω και τα σμεουρα και τέλος την υπόλοιπη ζύμη.
  5. Ψήνω στο 175 για 45 λεπτά, αέρα

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ την είχα 70 λεπτά μέσα, εξαρτάται από τον φούρνο σας θέλει προσοχή.
Καλή επιτυχία!

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή