Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

WhatsApp +447825721610 αγοράζει Οξυκωδόνη. Xanax
alllifepharmacies 3.9.2024 11:35
WhatsApp +447825721610 buy tramadol,Methadone,Xa
alllifepharmacies 3.9.2024 9:16
WhatsApp +447825721610 buy Xanax ,Adderall,Tramado
alllifepharmacies 3.9.2024 9:07
MDPHP Pulvershops online in Deutschland
globaldhleuronet@gmail.co 2.9.2024 12:34
MDPHP-Pulver (Freebase)
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 1:10
MDPHP POWDER (Freebase) online in Deutschland zu v
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:57
Bestellen Sie reines MDPHP PULVER (Freebase) onlin
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:41
Kaufen Sie hochwertiges MDPHP-PULVER (Freebase) on
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:30
Kaufen Sie hochwertiges MDPHP online in Deutschlan
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:13
GBL online in Deutschland ohne Rezept erhältlich
globaldhleuronet@gmail.co 31.8.2024 23:44
$Vaild.Work$DUMPS TO CLONED CARDS EXCLUSIVE CC/CVV
selldumps 31.8.2024 4:12
$Vaild.Work$|Cloned Card Atm | Sell Dumps Track 1&
selldumps 31.8.2024 4:11
$Vaild.Work$DUMPS TO CLONED CARDS EXCLUSIVE CC/CVV
selldumps 31.8.2024 4:11
$Vaild.Work$DUMPS TO CLONED CARDS EXCLUSIVE CC/CVV
selldumps 31.8.2024 4:09
$Vaild.Work$SELL DUMPS CLONED CARDS ATM TRACK 1&2
selldumps 31.8.2024 4:05
$Vaild.Work$|Cloned Card Verified paypal cashapp l
selldumps 31.8.2024 4:01
$Vaild.Work$|Best Dumps store Best cloned cards Se
selldumps 31.8.2024 3:56
$Vaild.Work$|Cloned Card Verified paypal cashapp l
selldumps 31.8.2024 3:55
#Vaild.Work#Sell Dumps track 1&2 cloned cards cred
selldumps 31.8.2024 3:53
$Vaild.Work$|Dumps With Pin Shop track 1&2 cloned
selldumps 31.8.2024 3:50
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κέικ πορτοκάλι με μαχλέπι

recipe image
Προστέθηκε απόLARA LO, Δευτέρα, 07 Φεβρουάριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Πολύ εύκολο κέικ που τρώγεται πριν ακόμα κρυώσει!!!!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κούπα καλαμποκέλαιο
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 1 κούπα χυμός πορτοκαλιού
  • ξύσμα 2 πορτοκαλιών
  • 3 κροκάδια
  • 1 μπέικιν
  • 1κγ μαχλέπι τριμμένο
  • αλεύρι όσο πάρει
  • άχνη για πασπάλισμα
Οδηγίες
  1. Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη ν'αφρατέψουν. Προσθέτουμε το ξύσμα και σιγά σιγά το λάδι με το  χυμό. Ανακατεύουμε με σύρμα.
  2. Αναμειγνύουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το μαχλέπι και το προσθέτουμε στο μείγμα.
  3. Θέλουμε ένα χυλό όχι αραιό. Ξεκινάμε πρώτα με 2 κούπες αλεύρι και συμπληρώνουμε όσο πρέπει.
  4. Ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά
  5. Όταν κρυώσει πασπαλίζουμε άχνη.
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 10 Φεβρουάριος 2011
Λατρεύω το μαχλέπι όπου και να μπει!!!Ωραίο θα είναι και εδώ!!!
Σχόλιο από LARA LO , Πέμπτη, 10 Φεβρουάριος 2011
ΕΠΙΜΕΝΩ...την επόμενη μέρα η γεύση σε ξετρελαίνει!
Σχόλιο από soulli , Δευτέρα, 02 Μάιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μπορεί να φαίνεται ένα απλό και εύκολο κέικ αλλά έχει υπέροχη γεύση και αρωμα!!Συνδυασμός πορτοκάλι και μαχλέπι δίνουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!!Έγινε ανάρπαστο απο όλους μας!Μπράβο Λάρα!
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 02 Μάιος 2011
Ο συνδυασμός αυτός μου αρέσει και εμένα πολύ, θυμίζει κάτι από τσουρέκι!!!
Σχόλιο από Biriba , Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2011
Να ρωτήσω Λάρα μου.. ειναι χωρίς ασπράδια το κείκ?? Δηλ βαζεις μονο τους κρόκους.. ρωταω, επειδη δεν εχω δει αλλη συνταγη για κεικ χωρις ασπράδια.. ;)
Ευχαριστώ :)
Σχόλιο από LARA LO , Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2011
ναι,στο κέικ αυτό βάζουμε τους κρόκους...το δοκίμασα με ολόκληρο το αυγό κάποια στιγμή και δεν έγινε καλό....
Σχόλιο από Biriba , Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2011
λοιπον... ειναι στο φουρνο.. εβαλα μεσα και chocolate chips (μικρες σταγονες απο σοκολατα).. δεν εβαλα τα ασπραδια.. Αντε να δουμε τι θα βγαλω.. ;) Επανερχομαι με σκουφους.. ;)
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2011
Η φίλη Biriba ,έγραψε σχόλιο αλλά δεν περάστηκε για κάποιο λόγο. Εγώ που λαμβάνω τα μηνυματα το μεταφέρω εδώ....η φίλη αν θέλει το καναγράφει και το βαθμολογεί.Λέει:

Βγηκε πολύ ωραιο.. την άλλη φορα θα το βαλω στους 160-170\'C γιατι απ\' έξω μαυρισε περισσοτερο απ\' οσο θα θελα.. (αναλογα τους φουρνους), αλλα μεσα ειναι μιαμ.. ;)
Μεταφορά στην κορυφή