Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Κέικ με ρευστό γλάσο σοκολάτας

recipe image
Προστέθηκε απόmarianta, Σάββατο, 31 Οκτώβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Το πιο εύκολο και γρήγορο κέικ που υπάρχει. Όσο για τη νοστιμιά του; Μια δοκιμή θα σας πείσει !

Συστατικά
  • 6 αυγά
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 250 γραμμάρια μαργαρίνη
  • 1 1/2 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 2 κουβερτούρες
  • 2 βανίλιες
Οδηγίες
  1. Λιώνουμε το βιτάμ με τις κουβερτούρες σε χαμηλή φωτιά.
  2. Χτυπάμε τ αυγά με τη ζάχαρη, τις βανίλιες και το αλεύρι.
  3. Προσθέτουμε σιγά- σιγά και το μείγμα της κουβερτούρας.
  4. Το βάζουμε σε μια καλά βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και το ψήνουμε  στους 250 βαθμούς για 10 -11 λεπτά.
  5. Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει μισή ώρα πριν το ξεφορμάρουμε.

Λίγα μυστικά ακόμα
  • Προσέχουμε ο φούρνος να έχει πιάσει 250 βαθμούς όταν θα βάλουμε μέσα το κέικ και δεν το αφήνουμε πάνω από 11 λεπτά γιατί θα στεγνώσει και θα καεί απ έξω.
  • Αν θέλουμε όταν κρυώσει μπορούμε να το περιχύσουμε με λιωμένη σοκολάτα γάλακτος, λευκή ή κουβερτούρα.
Σχόλια
Σχόλιο από Bianka , Τετάρτη, 04 Νοέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
μαριαντα μου μπραβο ωραιο κεικ και ωραιο κεντημα,
εδω που δεν εχουμε αλευρι να φουσκωνη μονο του ποσο μπεκιν μπαινη μεσα;
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 04 Νοέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μαριάντα, όταν κρυώσει το κέικ και το κόψουμε, πάλι θα ρέει η σοκολάτα από μέσα;
Πιο εύκολο κέικ, δεν γίνεται. Μπράβο!
Σχόλιο από marianta , Τετάρτη, 04 Νοέμβριος 2009
Μπιάνκα μου σ ευχαριστώ πολύ! Αν δεν έχετε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του βάλε 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ.
Ηλιάννα όταν το κόβουμε γίνεται όπως σας το έστειλα στα κεράσματα.
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 04 Νοέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραίο διαφορετικό και γρήγορο Κέικ! Θα το δοκιμάσουμε σίγουρα!
Μεταφορά στην κορυφή