Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κέικ Μαρμαρέ

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Παρασκευή, 29 Μάιος 2015
none
Περιγραφή

Κλασσικό κέικ, διαχρονική αξία!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 300 γρ μαργαρίνη, εγω εβαλα μαργαρίνη SANELLA
  • 300 γρ ζαχαρη
  • 1 βανιλια
  • 6 αβγά μέτρια, αν ειναι μικτά βάλτε 1 παραπάνω
  • 450 γρ Αλευρι με
  • 1 μπεκιν ανακατεμένο και κοσκινισμένο
  • 1 τσιμπια αλατι
  • 150 ml Γάλα
  • 30 γρ κακαο
Οδηγίες
  1. Αναβουμε τον φουρνο στους 180 °C αντίσταση η Αερα 160 °C. Παίρνουμε μια φορμα για κεικ την βουτυρωνουμε και πασπαλίζουμε με αλευρι.
  2. Βαζουμε τη ζαχαρη, τη βανιλια σε λεκάνη του μιξερ με την μαργαρίνη και την χτυπαμε με το μιξερ αρκετα μεχρι να ασπρίσει. Ριχνουμε σιγα σιγα ενα ενα τα αβγά ( Αφηνουμε το κάθε αβγό να ενσωματωθεί πρώτα πολυ Καλα με το μειγμα και μετα ριχνουμε το επόμενο ). Ριχνουμε σταδιακά και το αλευρι και την 1 τσιμπια Αλατι εναλλάξ με το γαλα.
  3. Στο διάστημα αυτό σε μικρο μπολάκι βαζουμε το κακαο ριχνουμε μεσα γαλα 2-3 κ σ γαλα ανακατεύουμε.
  4. Βαζουμε μετα μεσα στην φορμα το 1/3 απο το μειγμα. Στο υπόλυπο ριχνουμε μεσα το κακαο χτυπαμε για λιγο με το μιξερ να ενωθούν πολυ Καλα. Βαζουμε και αυτο μεσα στη φορμα και με το πιρούνι κανουμε το σχέδιο ανακατευωντας απο κατω προς επανω σε σπιράλ.
  5. Ψήνουμε το κεικ στη δευτερη σχάρα απο το κατω μέρος της κουζίνας για 60 λεπτα. Κανουμε και το τεστ με το ξυλακι
  6. Μετα αφηνουμε να κρυωσει για 15 λεπτα και το βγαζουμε απο την φορμα. Αν θελουμε ριχνουμε επανω αχνη η κουβερτουρα
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή