Κέικ η Ανταρσία του Μπάουντυ
- 250 γρ. βούτυρο
- 200 γρ. ζάχαρη
- 1 βανίλια
- 1 πρέζα αλάτι
- 5 αυγά
- 300 γρ. αλεύρι
- 50 γρ. νισεστέ ή κορν φλάουρ
- 1 μπέικιν
- 3 κ,σ. γάλα
- σοκολατάκια Μπάουντι
Ντεκόρ
- 200 γρ. κουβερτούρα
- Ινδοκάρυδο
- Ανάβουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς
- Σε μια λεκάνη του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη και την βανίλια, ρίχνουμε και το αλάτι και σιγά -σιγά τα αυγά
- Ανακατεύουμε το αλεύρι με το κορν φλάουρ και το μπέικιν, το προσθέτουμε στο μίγμα
- Προσθέτουμε πρώτα 2 κ,σ. γάλα και μετά βλέπουμε αν πρέπει να βάλουμε και την τρίτη κουταλιά
- Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια στενόμακρη 25 πόντους φόρμα και με 1,75 περιεχόμενο
- Ρίχνουμε το μίγμα και βάζουμε επάνω σε δυο σειρές, μια δίπλα στην άλλη τα 10 σοκολατάκια Baunty, και ψήνουμε για 50 λεπτά
- Όταν ψηθεί αφήνουμε το γλυκό στην φόρμα για 10 λεπτά να ησυχάσει
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν-μαρι και αλείφουμε το γλυκό
- Το αφήνουμε λίγο να στεγνώσει
- Κόβουμε τα 3 Baunty σε κομμάτια και στολίζουμε το γλυκό μας
- Πασπαλίζουμε με Ινδοκάρυδο