Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2900-salepi.jpg
Σαλέπι



Κεφτέδες με ρύζι και βρώμη

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 26 Φεβρουάριος 2015
none
Περιγραφή

Ιδιαίτεροι τηγανητοί κεφτέδες, πολύ αφράτοι γιατί περιέχουν ρύζι και βρώμη!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κουπα ρυζι , εγω εβαλα Καρολίνα
  • 2 κούπες νερο
  • 1/2 κ ,γλ. αλατι
  • 1 κουπα βρώμη,
  • 1 κ γ μοσχοκαρυδο
  • 2 κ σ Maggi νοστιμιά, λεω αυτο που ειναι σε μπουκαλάκι
  • 1 κρεμμύδι κομμενο σε μικρα κομματάκια
  • 1 αυγο προαιρετικά αν δεν το θελουμε δεν το βαζουμε
  • 1 κ σ σκονη απο λαχανικα ( δωκιμαζουμε να μην το ο κανουμε πολυ αλμυρο )
  • 5 κ σ ελαιόλαδο
  • 1 κ σ δυόσμο,
  • Λιγο μαϊντανό
  • Λιγο αλευρι
  • 2 Κ γ μουστάρδα

Οδηγίες
  1. Βραζουμε το ρυζι με το νερο και το αλατι, το βραζουμε Καλα να ειναι μαλακο και να εχει ρουφηξει ολο το νερο του. Αφηνουμε να κρυωσει.
  2. Το βαζουμε σε μια λεκάνη. Ριχνουμε 3-4 κ σ κρυο νερο μεσα ζυμωνουμε λιγο. Ριχνουμε και την βρώμη και ολα τα αλλα υλικα. Τα ζυμωνουμε Καλα αφηνουμε 5-10 λεπτα.
  3. Αν βαλουμε μεσα αυγο θα προσθέσουμε λίγη βρώμη ακομη ,να ειναι οπως ειναι η ζυμη η κανονική απο τους κανονικούς κεφτεδες.
  4. Πλάθουμε κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό λαδι οπως τους κανονικούς κεφτεδες.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή