Καρπουζόπιτα
1 κιλό καρπούζι χωρίς τα κουκούτσια
1 φλιτζανάκι ζάχαρη ( μπορείτε να βάλετε παραπάνω )
2 φλιτζάνια αλεύρι φαριν απ
1 κουταλάκι κανέλα
λίγο ελαιόλαδο
σουσάμι
Αφού αφαιρέσω τα κουκούτσια , πολτοποιώ με το χέρι σε ένα μπωλ το καρπούζι .
Προσθέτω τη ζάχαρη , τη κανέλα και το αλεύρι και τα δουλεύω λίγο με το χέρι μέχρι να γίνει το μείγμα μου χυλός .
Βάζω σε ένα μέτριο πυρέξ ( όχι πολύ μικρό ) , το ελαιόλαδο περίπου 3-4 κουταλιές της σούπας και από πάνω ρίχνω το μείγμα .
Πασπαλίζω με σουσάμι και ψήνω στους 180 για 50 λεπτά .
Σερβίρω με έξτρα κανέλα !







