Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Καρπούζι Γρανίτα

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τρίτη, 21 Σεπτέμβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Περιγραφή

Όμορφη στην εμφάνιση και με ωραία γεύση !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 2 Φλιτζάνια πολτό καρπουζιού δίχως τα κουκούτσια ( μεγάλα και πιό μικρά )
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη ,
  • 2 φλιτζάνια νερό ,
  • 2 φύλλα ζελατίνας μουσκεμένα σε 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό .
  • 1κουταλιά σούπας χυμό λεμόνι .
Οδηγίες
  1. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 5 λεπτά .
  2. Προσθέτουμε τη ζελατίνα , που μούσκεψε 5 λεπτά στο κρύο νερό , τα προσθέτουμε όλα στο πολτό των φρούτων και τα χτυπάμε στο μίξερ δυνατά επί 5 λεπτά .
  3. Παγώνουμε στην κατάψυξη , μετά από μια ώρα το ξαναχτυπάμε και το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη .
  4. Σερβίρουμε με χοντρά καλαμάκια !
  5. Ακριβώς το ίδιο κάνουμε και με πολτό ροδάκινου για γρανίτα ροδάκινο !
Λίγα μυστικά ακόμα

Το καρπούζι θέλει προσεκτικό καθάρισμα από τα μεγάλα κουκούτσια ( τα μαύρα ) και για τα μικρά το περνάμε από το τρυπητό .

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 25 Σεπτέμβριος 2010
Οι γρανίτες μπορούν να γίνουν και στην παγωτομηχανή.
Μεταφορά στην κορυφή