Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3435-taxinopitatzenhs.jpg
Ταχινόπιτα



Καρπούζι Γρανίτα

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τρίτη, 21 Σεπτέμβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Περιγραφή

Όμορφη στην εμφάνιση και με ωραία γεύση !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 2 Φλιτζάνια πολτό καρπουζιού δίχως τα κουκούτσια ( μεγάλα και πιό μικρά )
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη ,
  • 2 φλιτζάνια νερό ,
  • 2 φύλλα ζελατίνας μουσκεμένα σε 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό .
  • 1κουταλιά σούπας χυμό λεμόνι .
Οδηγίες
  1. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 5 λεπτά .
  2. Προσθέτουμε τη ζελατίνα , που μούσκεψε 5 λεπτά στο κρύο νερό , τα προσθέτουμε όλα στο πολτό των φρούτων και τα χτυπάμε στο μίξερ δυνατά επί 5 λεπτά .
  3. Παγώνουμε στην κατάψυξη , μετά από μια ώρα το ξαναχτυπάμε και το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη .
  4. Σερβίρουμε με χοντρά καλαμάκια !
  5. Ακριβώς το ίδιο κάνουμε και με πολτό ροδάκινου για γρανίτα ροδάκινο !
Λίγα μυστικά ακόμα

Το καρπούζι θέλει προσεκτικό καθάρισμα από τα μεγάλα κουκούτσια ( τα μαύρα ) και για τα μικρά το περνάμε από το τρυπητό .

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 25 Σεπτέμβριος 2010
Οι γρανίτες μπορούν να γίνουν και στην παγωτομηχανή.
Μεταφορά στην κορυφή