Καλοκαιρινή λεμονάδα
Είναι η πιο τέλεια σπιτική λεμονάδα που έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά και η ευχαρίστηση του ότι χρησιμοποίησα τα λεμόνια απ την λεμονιά μας και φυλλαράκια από την μέντα μου!
- 4 λεμόνια
- 1 κούπα ζάχαρη
- φύλλα από μέντα
- 1 1/2 λίτρο νερό
- ξύσμα απ τα λεμόνια
- μπόλικο πάγο
- Παίρνουμε το ξύσμα απ τα λεμονια και τα στύβουμε σε ένα μπολ τα ανακατεύουμε όλα μαζί χυμό, ξύσμα , ζάχαρη και τα αφήνουμε για 3 ώρες ανακατεύοντας ανά διαστήματα.
- Το σουρώνουμε όταν περάσουν οι 3 ώρες και το ανακατεύουμε με το παγωμένο μας νερό το βάζουμε σε μπουκάλι να κλείνει καλά και το διατηρούμε για 4 μέρες στο ψυγείο!
Σερβίρουμε σε κανάτα με μπόλικο πάγο και φύλλα μέντας.
Την λεμονάδα την είδα στην Μενεγάκη και είναι τέλεια, καλή επιτυχία!