Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Who is Highest Possibly toward Incorporate a Break
Rickey 16.8.2021 6:30
Costs Dion Dawkins towards To start with Qualified
Rickey 16.8.2021 6:29
Απ:NFL reinstates Cowboys Aldon Smith, who las...
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Μπισκότα πραλίνας
jiuer7845 7.8.2021 13:06
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Re: Как создать новую тему в crpsc.org.br ??
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2647-isli.jpg
Ισλί



Kaiser Schmarren, η αυστριακή

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 11 Μάρτιος 2018
none
Περιγραφή

Κάιζερσμαρν, μια γλυκιά σπασιαλιτέ από την Αυστρία, σαν γλυκιά ομελέτα ή πανκέικ.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
3 τηγάνια και σερβίρει 4 με 6 άτομα
  • 6 αυγά
  • 500 ml γάλα
  • 250 γρ. αλεύρι
  • 30 γρ. ζάχαρη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 50 γρ Βούτυρο λιωμένο
  • 100 γρ σταφίδες μουλιασμενες σε 5 κ σ κονιάκ η νερό
  • Αχνη για το σερβίρισμα
  • παγωτο η Φρούτα
Οδηγίες
  1. Χωρίστε τα αυγά και χτυπήστε τα ασπράδια με 3 κ σ Αχνη σε σφιχτή μαρέγκα.
  2. Χτυπάμε τους κρόκους με μια πρέζα αλάτι και 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη με το μίξερ χεριών μέχρι να αφρατεψουν. Μην χρησιμοποιείτε ζάχαρη βανίλιας!
  3. Σταδιακά ανακατεύουμε και προσθέτουμε εναλλάξ μια κουταλιά αλεύρι και λίγο γάλα μέχρι να τελειωσουν.
  4. Στη συνέχεια προσθετουμε το λιωμένο βούτυρο και τη σφιχτή μαρέγκα και με ένα κουτάλι ανακατευουμε αργά αλλά καλά να ενωθούν
  5. Στη συνέχεια ανακατεύουμε τις σταφίδες χωρίς το ρούμι.
  6. Σε αντικολλητικο τηγάνι λιώστε λιγο βούτυρο και ρίξτε από την ζύμη περίπου 1 εκατοστό.
  7. Μειώστε λίγο τη θερμόκρασια και ψήστε μέχρι να παρει ενα ξανθο χρωμα, κάπου 5 λεπτά. Κοιτάξτε κάτω από το μείγμα που ψήνεται αν έχεις ροδοκοκκινίσει ξανά και ξανά, γυρίστε το και αφήστε το να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
  8. Διαχωρίστε αμέσως σε κομμάτια με ένα μαχαίρι όπως είναι στο τηγάνι.
  9. Πασπαλίστε με 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη και καραμελωστε το για λίγο. Σχεδόν ειναι ετοιμο
  10. Τοποθετήστε τα κομματια σε πιατο και πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη, φρουτα, μαρμελάδα, παγωτό ό,τι έχετε
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή