Ινδοκάρυδα
- 400 γραμμάρια ινδοκάρυδο.
- 100γραμμάρια μπισκότα πτι-μπέρ κοπανισμένα..
- 100 γραμμάρια καρύδια κοπανισμένα.
- 250 γραμμάρια άχνη.
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα(400γραμμάρια)
- 1 ασπράδι αυγού.
- 1 γεμάτη κουταλιά κακάο.
- Άρωμα βανίλιας.
- Στη συνταγή αυτή χτυπάμε το ασπράδι και προσθέτουμε την άχνη, στη συνέχεια το ζαχαρούχο.
- Συνεχίζουμε και προσθέτουμε τα 300 γραμμάρια ινδοκάρυδο, το άρωμα βανίλιας, τα καρύδια και τα μπισκότα.
- Χωρίζουμε το μισό και βάζουμε σ΄ αυτό το κακάο. Τα βάζουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο να σφίξουν.
- Πλάθουμε μπαλίτσες που τις τυλίγουμε με τα άλλα 100 γραμμάρια ινδοκάρυδο και τις βάζουμε σε καραμελλόχαρτα.
Απλή συνταγή για γλυκάκι χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.
Παράμοια συνταγή: Μπουκιές καρύδας






