Πρόσφατα σχόλια



Γρανίτα φράουλα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Σάββατο, 09 Μάιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένας εύκολος τρόπος να φτιάξουμε γρανίτα στα ταψάκια των μάφιν.

Συστατικά
  • 4 φλιτζάνια φράουλες
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 1 / 3 του φλ/νιού χυμό λεμόνι
  • 4 φλ/νια νερό που το βάζουμε σε παγοθήκες να γίνει πάγος
  • 1 κ. σ. γρεναδίνη για περισσότερο χρώμα (προαιρ.)

 

Οδηγίες

  1. Ανακατεύω στο μούλτι φράουλες, πάγο, ζάχαρη και λεμόνι (μάλλον σε δυο δόσεις για να το πάρει).
  2. Το μείγμα αυτό το βάζω στις θήκες των μάφιν και το παγώνω.
  3. Όταν θέλω να το χρησιμοποιήσω, ή πολτοποιώ την παγωμένη γρανίτα στο μούλτι ή σερβίρω τη γρανίτα ολόκληρο κομμάτι.
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Συνταγή της Ν. Μερκούρη
  • Πάντως και με τον πολτοποιημένο πάγο στο μπλέντερ μια χαρά είναι και  πολύ γρήγορο. Πολτοποιείς και πίνεις!!!
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 11 Μάιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Εκπληκτικό! Δροσερό, πανεύκολο κι από τα πιο ωραία κεράσματα!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Πέμπτη, 19 Μάιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Χρώμα!!! δροσιά!!! και αγαπημένη γεύση!!!
Πολύ ωραία Ηλιάννα:))))
Μεταφορά στην κορυφή