Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3624-giouzlemedes.jpg
Γκιουζλεμέδες



Γλυκό με κρέμα καραμελέ

recipe image
Προστέθηκε απόIva Ptolemaida, Τετάρτη, 28 Μάρτιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Εύκολη συνταγή για τούρτα!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες

Για το παντεσπάνι:

  • 4 αυγά
  • 70 γρ. ζάχαρη άχνη
  • βανίλια
  • 50 γρ.αλεύρι

για την κρέμα:

  • 1 κουτί γάλα ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ
  • 1 βούτυρο
  • λίγη μαρμελάδα (αντί σιρόπι)
Οδηγίες
  1. Χτυπάμε τους 4 κρόκους με την άχνη και την βανίλια να αφρατέψει. Προσθέτουμε μαρέγκα από τα 4 ασπράδια και αλεύρι προσεκτικά. Απλώνουμε σε λαδόκολλα τη ζύμη και ψήνουμε γρήγορα με τον αέρα.
  2. Όταν έχει κρυώσει το παντεσπάνι, το κόβουμε σε 3 λωρίδες. Την κάθε λωρίδα βρέχουμε με ζεστή μαρμελάδα της αρεσκείας μας. (Την είχαμε βράσει για λίγο.) Μετά απλώνουμε την κρέμα καραμελέ και τοποθετούμε την επόμενη λωρίδα.
  3. Έτσι συνεχίζουμε το στρώσιμο και στο τέλος πασαλείβουμε όλο το γλυκό με την κρέμα. Αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι την επόμενη μέρα και στολίζουμε με σαντηγή ή με άλλο τρόπο.
  4. Κρέμα καραμελέ:   Βράζουμε για 2 ώρες μέσα στο νερό την κονσέρβα με το γάλα ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ (εγώ το βράζω για μια ώρα μέσα στην χύτρα, σε χαμηλό). Όταν η κονσέρβα έχει κρυώσει, την ανοίγουμε και το περιεχόμενο χτυπάμε στο μίξερ με 1 βούτυρο, μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα.
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ίβα, μου αρέσει ο τρόπος που κάνεις το παντεσπάνι κι εγώ έτσι το κάνω και είναι πολύ πρακτικό! Δε χωρίζεις πάτους και φασαρίες. Είναι εύκολη!!!
Σχόλιο από Bianka , Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
πολυ ωραια ιδεα μπραβο Ιβα!!!!!!
Σχόλιο από Ε.Φ. , Παρασκευή, 30 Μάρτιος 2012
Ίβα ,γράφεις βούτυρο εννοείς ένα πακέτο η μια κουταλιά ,και το πακέτο πόσων γραμμαρίων να είναι;
Σχόλιο από vasiliki ver , Σάββατο, 31 Μάρτιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ όμορφο και εύκολο γλυκάκι Ιβα!!
Μεταφορά στην κορυφή