Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Γεμιστά με κιμά

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Κυριακή, 03 Ιούνιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Τα κυριακιάτικα γεμιστά μας με κιμά!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 10 πιπεριές μέτριες.
  • 6 μέτριες ντομάτες.
  • 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο.
  • 16 κουταλιές κοφτές ρύζι καρολίνα.
  • 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα .
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες.
  • 3/4 φλιτζανιού λάδι.
  • 1/2 φλιτζανιού λάδι.
  • Το εσωτερικό από τις ντομάτες τριμμένο στον τρίφτη,
  • 1 ποτήρι ντοματοχυμό ,
  • 2 κουταλάκια πελτέ ντομάτας.
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη.
Οδηγίες
  • Κόβουμε το καπάκι από τις ντομάτες,και αδειάζουμε το περιεχόμενο τους σε μπόλ. Κόβουμε το καπάκι από τις πιπεριές και αφαιρούμε τους σπόρους και το άσπρο μέρος.
  • Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο με το λάδι(3/4),προσθέτουμε τον κιμά και τον γυρίζουμε μέχρι να να αλλάξει χρώμα ,προσθέτουμε τον ντοματοχυμό με τον πελτέ,και την τριμμένη ντομάτα,στην συνέχεια βάζουμε το ρύζι πλυμένο και συνεχίζουμε το σωτάρισμα ,προσθέτουμε και 3/4 ποτηριού νερό ,αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Βράζουμε την γέμιση για 20 λεπτά.
  • Γεμίζουμε τα λαχανικά μας και τα αραδιάζουμε στο ταψί ,προσθέτουμε το λάδι(1/2 φλιτζ)1 ποτήρι νερό και πασπαλίζουμε λίγο αλάτι.
  • Σκεπάζουμε τα γεμιστά με αλουμινόχαρτο και τα βάζουμε στον φούρνο. Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς 1 ώρα και ξεσκέπαστο άλλη μισή ώρα!.
Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Τρίτη, 05 Ιούνιος 2012
Συμπλρώνω: σε κάθε γεμιστό που δεν το γέμισα μέχρι επάνω έβαλα και μια κουταλιά της σούπας νερό.
Σχόλιο από eleni_p , Τετάρτη, 06 Ιούνιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αγαπημένο μου φαγητό!
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 08 Ιούνιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αγαπημένο φαγητό μου
Αξειζη πολλά σκουφάκια
Μεταφορά στην κορυφή