Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1124-koxilia444.jpg
Κοχύλια γεμιστά



Γαύρος ξιδάτος

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Παρασκευή, 22 Ιούνιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Γαυράκι, ουζάκι και καλή παρέα,  τι καλύτερο για το καλοκαίρι;

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
8 άτομα
  •     1 κιλό γαύρο,
  •     50 γρ. αλάτι,
  •     1 μπουκάλι ξύδι,
  •     3 σκελίδες σκόρδο σε λεπτές φέτες,
  •     αρκετό μαϊντανό.
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε τον γαύρο από τα εντόσθια και το κεφάλι,ξεπλένουμε καλά και τον βάζουμε σε σειρές σε ένα πλαστικό δοχείο, αλατίζοντας κάθε σειρά.
  2. Προσθέτουμε το ξύδι να σκεπαστούν και αφήνουμε το μπολ στο ψυγείο για δύο μέρες.
  3. Στη συνέχεια στραγγίζουμε το ξίδι, αφαιρούμε το κεντρικό κόκκαλο από το γαύρο, βάζουμε πάλι τα ψάρια στο μπολ σε σειρές και πασπαλίζουμε κάθε σειρά με λίγο σκόρδο και μαϊντανό.
  4. Ρίχνουμε αρκετό λάδι για να σκεπάσει τον γαύρο μας αφήνουμε έτσι για αρκετές ώρες πριν τα σερβίρουμε στο ψυγείο.
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Γίνεται και με σαρδέλα μέτρια!
  • Στο ψυγείο διατηρούνται αρκετές εβδομάδες.
  • Μπορούμε τον σερβίρουμε πάνω σε παξιμάδια!!
Σχόλια
Σχόλιο από gaknis , Τρίτη, 26 Ιούνιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
γεια σου ρε βασω μου με τα ωραια σου μεζεδάκια τελικα ετσι τον κανω κι εγω και εχω ανα πασα στιγμη μεζε για τσιπουράκι
Σχόλιο από vasiliki ver , Τετάρτη, 27 Ιούνιος 2012
Σε ευχαριστώ Αλέκα για τα σκουφάκια!!
Είναι ωραίο,εύκολο μεζεδάκι!
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 29 Ιανουάριος 2013 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Υπέροχος μεζές!
Σχόλιο από vasiliki ver , Τρίτη, 29 Ιανουάριος 2013
Είναι νοστιμότατος και έχω καιρό να φτιάξω,καλά που μου τον θύμησες!!
Σε ευχαριστώ,χαίρομαι που σου άρεσε.
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 08 Μάρτιος 2013 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τον εφτιαξα σημερα!!!!μμμμμ!!!επιτελους εχω και εγω γαυρο Ξιδατο!!!
μπραβο Βασιλικη μου!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 08 Μάρτιος 2013
Σε ευχαριστώ πολύ Μπιάνκα,καλοφάγωτος!!
Μεταφορά στην κορυφή