Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Γαύρος μαρινάτος

recipe image
Προστέθηκε απόtzeni.masterchef, Τετάρτη, 29 Ιούνιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα ωραίο μεζεδάκι για ουζάκι.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό γαύρο
  • 4 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια 
  • 2-3 χρωματιστές πιπεριές ψιλοκομμένες .
  • Λαδι, ξύδι ,αλάτι χοντρό,
  • μαιντανό ψιλοκομμένο ,
  • 1 καυτερή πιπερίτσα.
Οδηγίες
  1. Καθαριζουμε τον γαύρο και τον πλένουμε.Αφαιρούμε το κόκκαλο προσεχτικά.
  2. Βαζουμε τον γαύρο σ'ενα πυρέξ με λίγο χοντρό αλάτι για 3 ώρες.
  3. Τον ξεπλ'ενουμε και τον βαζουμε στο πυρέξ σε στρώσεις.
  4. Ενδιάμεσα βάζουμε ξύδι πιπεριες σκόρδο,μαιντανο.
  5. Καλύπτω με λάδι και τον σκεπάζω καλά.Μετά 2 μέρες είναι έτοιμος να καταναλωθεί.
Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011
Οτι πρέπει για ουζάκι ο γαύρος σου Τζένη! μπράβο!
Σχόλιο από sofouleli , Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Aχ τέλειο! Πές μου όμως ότι δεν ανεβάζει την πίεση απο την αλμυρα. Αν δεν θα το φτιάξω όπως δήποτε.
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τι απίθανο καλοκαιρινό μεζεδάκι είναι αυτό!!!Θυμίζει θάλασσα, ουζάκι, ήλιο και φως. Νάσαι καλά, Τζένη για την όμορφη αυτή συνταγή!
Σχόλιο από tzeni.masterchef , Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011
Με αυτόν τον τρόπο φτιαξίματος ξεπλένεται το αλάτι,οπότε λογικά δεν ανεβάζει τόσο την πιεση.Αλλά δεν εγγυωμαι!
Σχόλιο από vasiliki ver , Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Την πίεση θα την ανεβάζει σίγουρα αλλά η νοστιμιά του δεν περιγράφεται!!!!!
Γεια στα χέρια σου Τζένη!!!
Σχόλιο από Ε.Φ. , Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011
Επίσης Τζένη πρέπει να προσθέσω ότι και η φωτογραφία σου είναι πανέμορφη!
Σχόλιο από Margo , Παρασκευή, 01 Ιούλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μεζές ξεχωριστός!! Άρωμα και γεύση Ελλάδας!! Μπράβο Τζένη!!
Μεταφορά στην κορυφή