Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Γαύρος μαρινάτος

recipe image
Προστέθηκε απόtzeni.masterchef, Τετάρτη, 29 Ιούνιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα ωραίο μεζεδάκι για ουζάκι.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό γαύρο
  • 4 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια 
  • 2-3 χρωματιστές πιπεριές ψιλοκομμένες .
  • Λαδι, ξύδι ,αλάτι χοντρό,
  • μαιντανό ψιλοκομμένο ,
  • 1 καυτερή πιπερίτσα.
Οδηγίες
  1. Καθαριζουμε τον γαύρο και τον πλένουμε.Αφαιρούμε το κόκκαλο προσεχτικά.
  2. Βαζουμε τον γαύρο σ'ενα πυρέξ με λίγο χοντρό αλάτι για 3 ώρες.
  3. Τον ξεπλ'ενουμε και τον βαζουμε στο πυρέξ σε στρώσεις.
  4. Ενδιάμεσα βάζουμε ξύδι πιπεριες σκόρδο,μαιντανο.
  5. Καλύπτω με λάδι και τον σκεπάζω καλά.Μετά 2 μέρες είναι έτοιμος να καταναλωθεί.
Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011
Οτι πρέπει για ουζάκι ο γαύρος σου Τζένη! μπράβο!
Σχόλιο από sofouleli , Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Aχ τέλειο! Πές μου όμως ότι δεν ανεβάζει την πίεση απο την αλμυρα. Αν δεν θα το φτιάξω όπως δήποτε.
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τι απίθανο καλοκαιρινό μεζεδάκι είναι αυτό!!!Θυμίζει θάλασσα, ουζάκι, ήλιο και φως. Νάσαι καλά, Τζένη για την όμορφη αυτή συνταγή!
Σχόλιο από tzeni.masterchef , Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011
Με αυτόν τον τρόπο φτιαξίματος ξεπλένεται το αλάτι,οπότε λογικά δεν ανεβάζει τόσο την πιεση.Αλλά δεν εγγυωμαι!
Σχόλιο από vasiliki ver , Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Την πίεση θα την ανεβάζει σίγουρα αλλά η νοστιμιά του δεν περιγράφεται!!!!!
Γεια στα χέρια σου Τζένη!!!
Σχόλιο από Ε.Φ. , Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011
Επίσης Τζένη πρέπει να προσθέσω ότι και η φωτογραφία σου είναι πανέμορφη!
Σχόλιο από Margo , Παρασκευή, 01 Ιούλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μεζές ξεχωριστός!! Άρωμα και γεύση Ελλάδας!! Μπράβο Τζένη!!
Μεταφορά στην κορυφή