Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

WhatsApp +447825721610 αγοράζει Οξυκωδόνη. Xanax
alllifepharmacies 3.9.2024 11:35
WhatsApp +447825721610 buy tramadol,Methadone,Xa
alllifepharmacies 3.9.2024 9:16
WhatsApp +447825721610 buy Xanax ,Adderall,Tramado
alllifepharmacies 3.9.2024 9:07
MDPHP Pulvershops online in Deutschland
globaldhleuronet@gmail.co 2.9.2024 12:34
MDPHP-Pulver (Freebase)
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 1:10
MDPHP POWDER (Freebase) online in Deutschland zu v
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:57
Bestellen Sie reines MDPHP PULVER (Freebase) onlin
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:41
Kaufen Sie hochwertiges MDPHP-PULVER (Freebase) on
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:30
Kaufen Sie hochwertiges MDPHP online in Deutschlan
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:13
GBL online in Deutschland ohne Rezept erhältlich
globaldhleuronet@gmail.co 31.8.2024 23:44
$Vaild.Work$DUMPS TO CLONED CARDS EXCLUSIVE CC/CVV
selldumps 31.8.2024 4:12
$Vaild.Work$|Cloned Card Atm | Sell Dumps Track 1&
selldumps 31.8.2024 4:11
$Vaild.Work$DUMPS TO CLONED CARDS EXCLUSIVE CC/CVV
selldumps 31.8.2024 4:11
$Vaild.Work$DUMPS TO CLONED CARDS EXCLUSIVE CC/CVV
selldumps 31.8.2024 4:09
$Vaild.Work$SELL DUMPS CLONED CARDS ATM TRACK 1&2
selldumps 31.8.2024 4:05
$Vaild.Work$|Cloned Card Verified paypal cashapp l
selldumps 31.8.2024 4:01
$Vaild.Work$|Best Dumps store Best cloned cards Se
selldumps 31.8.2024 3:56
$Vaild.Work$|Cloned Card Verified paypal cashapp l
selldumps 31.8.2024 3:55
#Vaild.Work#Sell Dumps track 1&2 cloned cards cred
selldumps 31.8.2024 3:53
$Vaild.Work$|Dumps With Pin Shop track 1&2 cloned
selldumps 31.8.2024 3:50
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1654-milaneza.jpg
Κοτόπουλο μιλανέζα



Γαλατόπιτα η παράξενη

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Μια ασυνήθιστη συνταγή για γαλατόπιτα και πολύ νόστιμη!

Συστατικά
  •     8 κροκους
  •     8 ασπραδια σε μαρεγκα
  •     9 κ.σ. Αλευρι η ανθος αραβοσιτου βανιλια απο αυτη που την βραζουμε
  •     3 βανιλιες κάψουλες
  •     150 γρ . βουτυρο
  •     1 κουπα ζαχαρη η και λιγο παρα πανω
  •     1 λιτρο γαλα φρεσκο με ολα τα λιπαρα του αν θελετε
  •     Ξυσμα απο 1 λεμονι
  •     βουτυρο και αρκερο τριμμενο παξιμαδι για το ταψι του φουρνου
  •     ζαχαρη αχνη για το πασπάλισμα και κανελα
  •     1 βανιλια για το πασπαλισμα
  •     1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
Οδηγίες
  1.  Αναβουμε τον φουρνο στους 180 βαθμους.
  2.  Χτυπαμε το βουτυρο με την ζαχαρη και ριχνουμε τους κροκους και τα χτυπαμε καλα εως να αφρισουν.  Ριχνουμε τις βανιλιες, το ξυσμα λεμονι,  το αλευρι, το μπέικιν και το γαλα.
  3.  Χτυπαμε τα ασπραδια σε μαρεγκα. Την πρσθετουμε σε δόσεις σιγα σιγα και ανακατευεουμε πολυ απαλα.
  4.  Παίρνουμε ενα βαθυ ταψι 40αρι και το βουτυρώνουμε και το πασπαλιζουμε με αρκετο παρα πολυ καλα με το τριμενο παξιμαδι.
  5.  Ριχνουμε το μείγμα και το ψήνουμε στους 180 βαθμους για 40 -45 λεπτα και μετα στους 90 βαθμους για αλλα 40 λεπτα.
  6.  Όταν ψηθεί και κρυώσει παρα πολυ καλα, το κοβουμε σε αρκετα μεγαλα κομματια, πασπαλιζουμε με κανελα και με μπολικη ζαχαρη αχνη μπερδεμενη με την βανιλια και το σερβιρουμε.
  7.  Αν θελουμε το σερβιρουμε και με φρεσκα φρουτα οπως Φραουλες

Λίγα μυστικά ακόμα
  • Η μαρέγκα πρεπει να ειναι πολυ σφηχτη .Και οταν την βαλουμε στο μειγμα δεν πρεπει να την ανακατεψουμε τοσο πολυ και να ομογενοποιηθεί με το υπόλοιπο μείγμα ! πρεπει να φαινεται και να ειναι σε κομματακια ,σε μεγεθος φουντουκιου ! για να μείνει στην επιφάνεια και να δημιουργηθεί η επάνω στρώση που μοιάζει με κέικ. Και ταψί μέγεθος 40χ40

    Και κάτι άλλο Εσείς να βάλετε πιο πολύ ζάχαρη μέσα !! Εδώ δεν βάζουν πολύ ζάχαρη στα γλυκά τους Και όταν λέω 3 βανιλιες λέω μπουκαλάκια - κάψουλες.  Και να αφήσετε το γλυκό να κρυωσει πολύ καλά πριν το κόψετε σχεδόν 10 ώρες θα είναι καλά !

    Ο χρόνος του ψυσιματος είναι ανάλογα με την κουζίνα σας Εσείς να κοιταξετε να έχει η επιφάνεια ένα ωραίο χρυσοκαστανο χρωμα

    Πριν το ψήσιμο, ο χυλός είναι πολύ ρευστός, αλλά στο ψήσιμο πήζει και χωρίζεται σε 3 στρώσεις.
  • Στη μέση της βάσης φαίνεται η κρέμα βανιλιας και από πάνω το παντεσπάνι.
  •  Η κρεμα μοιαζει  λιγο με την Κρεμα μπρουλε- Creme Brulee

 

Σχόλια
Σχόλιο από Parliarita , Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote image
Bianka,πολυ πρωτοτυπη η συνταγη σου και ευκολη ,μπραβο ιδεα ,την βαζω στα αγαπημενα μου!!!!!!!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Τρίτη, 24 Ιανουάριος 2012
Πως χωρίζετε έτσι Μπιάνκα;;Πολύ ωραία φαίνεται,θα δοκιμαστεί σύντομα!!!!
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 24 Ιανουάριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ενδιαφέρουσα!!
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 05 Αύγουστος 2013
Βασιλικη μου

Η μαρέγκα πρεπει να ειναι πολυ σφηχτη
Και οταν την βαλουμε στο μιγμα δεν πρεπει να την ανακατεψουμε τοσο πολυ και να ομογενοποιηθεί με το υπόλοιπο μίγμα !!!!
πρεπει να φαινεται και να ειναι σε κομματακια ,σε μεγεθος φουντουκιου
!!!!!για να μείνει στην επιφάνεια και να δημιουργηθεί η επάνω στρώση που μοιάζει με κέικ.
Και ταψί μέγεθος 40χ40
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 05 Αύγουστος 2013
Και κάτι άλλο
Εσείς να βάλετε πιο πολύ ζάχαρη μέσα !!
Εδώ δεν βάζουν πολύ ζάχαρη στα γλυκά τους
Και όταν λέω 5 βανιλιες λέω τα φακελάκια
Και να αφήσετε το γλυκό να κρυοσει πολύ καλά πριν το κόψετε σχεδόν 10 ώρες θα είναι καλά !
Σχόλιο από Bianka , Τετάρτη, 07 Αύγουστος 2013
Και όταν λέω να πασπαλισετε καλά το ταψί με παξιμάδια τρίμηνο ενοω,πολύ καλά έτσι που να μην φαίνεται ο πατος από το ταψί!!!!
Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι η πρώτη στρώσει από το γλυκο ,η πρώτη βάσει δηλαδή !!!
Σχόλιο από Bianka , Πέμπτη, 08 Αύγουστος 2013
Εγω που το έφτιαξα προχθές το εψησα σε ταψί 37χ25 ,
Μεταφορά στην κορυφή