Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3913-keftedakiakypriakaken.jpg
Κεφτεδάκια κυπριακά



Flammkuchen, τάρτα βελγική

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Τετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2013
none
Περιγραφή

Νόστιμη και πικάντικη!

Συστατικά
  • 200 γρ Αλεύρι
  • 2 κουταλιές της σούπας λαδι
  • 125 ml Νερό
  • Αλάτι
  • 200 γρ Crème double
  • 200 γρ Κρεμμύδι
  • 100 γρ Μπέικον και
  • 100 γρ. Κρεμα γαλακτος

(Για όσους δεν βρίσκουν την Crème double )

  • 200 γρ Αλεύρι
  • 2 κουταλιές της σούπας λαδι
  • 125 ml Νερό Αλάτι
  • 250 γρ τυρι  φιλαδελφεια με ολα τα λιπαρα
  • 100 κρεμα γαλακτος
  • 200 γρ κρεμυδι
  • 100 γρ Μπεικον
Οδηγίες
  1. Με το αλεύρι, το λάδι, το νερό, το αλάτι κάνουμε μια Ζύμη που να μην κολλαει στα χερια.
  2. Ανοίγουμε ενα λεπτο φύλλο και το βαζουμε στο ταψί με λαδοκολα.
  3. Σε ενα μπολ βαζουμε Crème double και την κρεμα γαλακτος και ανακατεύουμε καλα. Βαζουμε την κρεμα πανω στην ζύμη και το κομμ ενο κρεμμυδι σε κυβακια η σε φετες και στο τελος το μπεικον, σε κυβακια η σε λεπτες φετες!
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στο 180ο  για 20 λεπτα.

 

Λίγα μυστικά ακόμα
  • Η cremme double εχει 42% λιπος και την βαζουμε σε επιδορπια, σε σαλτσες, σε σουπες και σε γλυκα. Ειναι του Dr.Oetker
  • Το κάτω μέρος να είναι τραγανό.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή